TEOG'ta Gebze ikinci sırada

TEOG'ta Gebze ikinci sırada

Geçtiğimiz günlerde sonuçları açıklanan TEOG sınavında Kocaeli'li öğrenciler tarihi bir başarıyı gerçekleştirdi. Kocaeli'de sınava giren öğrencilerin...

Geçtiğimiz günlerde sonuçları açıklanan TEOG sınavında Kocaeli'li öğrenciler tarihi bir başarıyı gerçekleştirdi. Kocaeli'de sınava giren öğrencilerin 347'si 120 sorunun tamamını doğru yaparak il olarak önemli bir başarıya imza attı. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Akılcı,kararlı ve ısrarlı çalışmalarımız sonucunda elde edilen bu büyük başarı,gelecek hedeflemelerimiz için güven ve güç kazandırdı" dedi. Güzeloğlu ayrıca, soruların tamamını doğru cevaplayan şampiyonların 274'ünün devlet, 73'ünün ise özel okullarda eğitim gördüğünü belirtti.

GEBZE GERİDE KALDI

 İlçe bazında başarı dağılımını da açıklayan Güzeloğlu, İzmit 82,Gebze 44, Gölcük 38, Derince 37, Başiskele 37, Körfez 35, Darıca 28, Kartepe 24, Karamürsel 14, Çayırova 6, Kandıra'dan ise 2 şampiyonun çıktığını belirtti. Şampiyonları ve ailelerini kutlayan Güzeloğlu, "Bu gurur Kocaeli'nin.Sevgili öğrencilerimi,değerli anne ve babalarını,öğretmen kardeşlerimi,okul müdürlerimi ve yöneticilerimizi kutluyorum" mesajını gönderdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.