Temsilciler Antalya’da seminerde buluştu

Temsilciler Antalya’da seminerde buluştu

Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen 2018-2019 sezonu Devre Arası Altuğ Verdi Temsilciler Semineri resmi ortak açılışı TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı

temsilciler.jpg

EĞİTİCİ VE YOL GÖSTERİCİLER

Orhan Saka Konferans Salonu'ndaki törene TFF Başkanı Yıldırım Demirören, 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Başkanvekili Ali Dürüst, Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Çağlar ve Fuat Guguloğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ve Tahkim Kurulu Başkanı Halit Fahri Gültekin katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Üst Klasman, Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon ile Klasman Temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmada "Türk futbolunun kalbi Riva'da düzenlediğimiz seminerimize hoş geldiniz. Siz değerli temsilcilerimizin her sezon yükselen bir performansı var. Çatı kurullarımızdan birisi olarak, stadyumlarımızdaki asayiş ve düzenin sağlanmasına çok önemli katkılar yaptığınıza inanıyorum. Eğitici ve yol gösterici davranışlarınız ve önleyici tedbirlerinizle müsabakaların emniyetli şekilde oynanmasındaki rolünüzün her geçen yıl artarak devam ettiğini görüyorum” ifadelerini kullandı.

 

PLAKET VE FORMA TAKDİMİ

 

 

Başkan Yıldırım Demirören, konuşmasının ardından sezon sonunda temsilcilik görevleri sona erecek olan Nihat Doker, Tarık Antalyalı, Cemil Dönmez ile Olgun Alp'e birer plaket ve forma takdim etti. Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı da yaptığı konuşmada, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu'na destekleri için teşekkür etti. Seminerin ikinci gününde Prof. Dr. Funda Elmacıoğlu sağlıklı beslenme hakkında tüm temsilcileri bilgilendirirken, Üst Klasman, Federasyon Güvenlik ve Akreditasyon temsilcilerine TFF Antrenör Özlük İşleri Müdürü Oben Meralbaysal teknik sorumlu ve antrenör, Uzman psikolog İbrahim Eke öfke kontrolü konulu sunumlarını gerçekleştirdi. Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ercan Bilgili müsabakalarda güvenlik önlemleri, TFF Baş Hukuk Müşaviri Av. Duygu Yaşar raporların hukuki açıdan değerlendirilmesi ve TFF Medya Sorumlusu Gürsel Kuru naklen yayınlar ve medya uygulamaları konusunda Klasman temsilcilerine sunumlu anlatımlarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.