Tempo artıyor!

Tempo artıyor!

Kocaelispor, Cizrespor karşısında müthiş bir futbol ortaya koydu. Özellikle ikinci yarıda kaçan goller saç baş yoldurdu. Ancak her geçen gün oturan oyun, artan tempo camiaya umut verdi.

Kocaelispor, Cizre’den iyi oyun, iyi mücadele, ancak 1 puan ile döndü. Sakatlıkları bulunan Ercüment ve Feridun Cizre’ye götürülmedi. Teknik adam Engin Korukır klasik kadroda kaleye Volkan’ı, sağ kanada ise Gökdeniz’i monte etti. Burak Süleyman, rakip savunma ve kalecinin de hatası sonucu attığı golle öne geçen Kocaelispor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
 ÇOK YAKLAŞTIK
Hafta arası yorucu kupa maçını geride bırakan Cizre’nin ikinci yarıda temposunun düşeceği umuluyordu ancak duran toptan Fatih ile buldukları gol rakibe adeta kalp masajı yaptı. 60. dakika itibari ile sağlı sollu ataklar geliştiren Kocaelispor’da Serdar Ümit, Mutlu, Gökdeniz, Burak Süleyman ve Kemal ile fileleri havalandırmaya çok yaklaştı.
 LİDER TURGUTLU GELİYOR
Kocaelispor, 21 Eylül Cumartesi günü 3’te 3 yaparak sezona başlayan Turgutlu’yu konuk edecek. Kocaeli Stadı’ndaki maç 19.00’da başlayacak.Kaleci Ercüment ve Feridun’un bu maçta forma giyip giyemeyeceği hafta arasındaki çalışmaların ardından belli olacak. Turgutlu maçının hazırlıklarına bu akşam Brunga Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak olan Yeşil Siyahlılarda, Cizrespor maçında kırmızı kart gören Yardımcı Antrenör Taşkın Güngör kulübedeki yerini alamayacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.