Tembelova’ya İtfaiye Binası

Tembelova’ya İtfaiye Binası

GOSB GOSB Tembelova İtfaiye Binası düzenlenen törenle  hizmete girdi.  İtfaiye birimi  bölgede ki olası yangınlara yönelik olarak  24 saat görev yapacak.

03053431-54ed-4c80-a6b2-238fede6636d.jpgc548f600-37ae-475e-80c5-b0444de72d3c.jpg

1994 yılından itibaren GOSB’daki tesislerin yangın güvenlik önlemlerinin aldırılması ve yangınlara müdahale konularında hizmet veren, GOSB İtfaiye ve Güvenlik Müdürü İsmail Yazan liderliğindeki GOSB İtfaiyesi’nin, GOSB Tembelova Alanı’nda oluşabilecek acil durumlara da hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edebilmesi amacıyla GOSB Tembelova İtfaiye Binası GOSB Katılımcılarının hizmetine sunuldu.

5 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilen açılışa, GOSB Yönetim Kurulu Üyeleri, GOSB Katılımcıları, Kocaeli, Gebze ve çevre OSB’lerin İtfaiye Birimi Yöneticileri ve GOSB personeli katıldı. 

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan açılış programı, GOSB Yönetim Kurulu Üyesi Bahri Büyükakçalı ile GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez’in açılış konuşmaları ile devam etti. Program, GOSB İtfaiye Müdürlüğü’nün gösterisi ve sonrasında gerçekleştirilen açılış ile sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.