Tekvandoculardan 2 madalya

Tekvandoculardan 2 madalya

Büyükşehir Kağıtspor’un başarılı tekvandocuları milli takım adına katıldıkları 6. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'ndan 2 madalya ile döndüler.

kagitsporlu-milli-sporculardan-2-madalya-(2).jpegkagitsporlu-milli-sporculardan-2-madalya-(3).jpeg

Antalya’da 51 ülkeden 1615 sporcunun katılımıyla düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvasın'da Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un 8 milli tekvandocusu ter döktü. Mavi beyazlılar turnuvada bir gümüş ve bir bronz kazandı.

BİR GÜMÜŞ, BİR ALTIN

 

Milli takımı temsilen katılan Büyükşehir Kağıtsporlu 8 sporcu, 6. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvasında mücadele etti. Zorlu turnuvada Dilan Yılmaz 51 Kg Yıldızlar kategorisinde bronz madalya kazanırken 68+ Kg Gençler kategorisinde mücadele eden Zülal Altın ise gümüş madalyayı boynuna taktı.

 

MİLLİ TAKIMDAN 87 MADALYA

 

Türk tekvandocular müsabakalarda 87 madalya elde etti. Milli sporcular, büyükler kategorisinde 1'i altın, 2'si gümüş ve 5'i bronz olmaz üzere 8, gençler kategorisinde 7'si altın, 13'ü gümüş ve 18'i bronz olmak üzere 38, yıldızlar kategorisinde ise 11'i altın, 12'si gümüş ve 18'i bronz olmak üzere 41 madalya kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.