Tekvandoculara tam not

Tekvandoculara tam not

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun faaliyet programında bulunan dört ayda bir yapılan ikinci dönem kuşak imtihanı genel sınavı Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda yapıldı.

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'in de imtihana katılırken, gençlere tam not verdi.
KUŞAK SINAVINA BÜYÜK İLGİ
Gölcük Belediyespor Kulübü'nün Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği ikinci dönem kuşak imtihanı genel sınavına sporcular ve veliler büyük ilgi gösterdi. Kuşak imtihanına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de katılarak genç sporcuların bu heyecanına ortak oldu. Kuşak imtihanı Taekwondo antrenörleri İsa Gündağ, İhsan Yaman, Mert Alageyik, Ali Çolak, Ramazan Uzer, Zabit Pustu tarafından yapıldı.
ÇOCUKLARIMIZA DEĞER VERECEĞİZ
Kuşak imtihanı sonrası bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Kuşak imtihanına gelerek evlatlarına destek olan sevgili aileler sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Gençlerimizi de tebrik ediyorum. Kuşak imtihanını başarıyla tamamladınız. Biz Zabit ve Hayrettin hocam ile 30 seneye yakın önce karateyi beraber yapıyorduk. Dolayısı ile uzak doğu sporlarına uzak birisi değilim. Çocuklarımız açısından, disiplin açısından son derece yararlı bir spor. Gölcük Belediyesi olarak amatör sporlara özellikle bu zamana kadar yapılan katkılardan dolayı tebrik etmek gerekiyor. Bundan sonrada amatör sporun ve sporcuların yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum. Bizim spor yaptığımız zamanlarda salonumuz duvarında yazan cümle şuydu “ Azim, İstikrar, İrade” yani azimli olacaksınız, İradeniz güçlü olacak kesinlikle yılmayacaksınız, en önemlisi de istikrarlı olacaksınız, bırakmayacaksınız, sonuna kadar devam edeceksiniz. Ben bu duygularla emeği geçen herkesi kutluyorum, çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.