“Tek işleri çıkar ve menfaat olmuş”

“Tek işleri çıkar ve menfaat olmuş”

 Geçtiğimiz haftalarda Yöneticisi bulunduğu Dilovası AKP kadın kollarından istifa ederek, CHP’ye geçeceğini açıklayan Fatma Özcan son zamanlarda...

 

Geçtiğimiz haftalarda Yöneticisi bulunduğu Dilovası AKP kadın kollarından istifa ederek, CHP’ye geçeceğini açıklayan Fatma Özcan son zamanlarda AKP’li bazı yöneticilerin hoş olmayan tavırları ile karşılaştığını iddia ederek, yakın bir zamanda AKP Genel Başkanı Erdoğan’a bir mektup yazarak Dilovası AKP’deki kirli siyaseti anlatacağını söyledi.

 Fatma Özcan geçtiğimiz günlerde AKP temayül yoklamalarında çıkan resimleri üzerine bir basın açıklaması yaptı. Fatma Özcan eski İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ın büyük ısrarı üzerine davetli olarak gittiğini ve yazılanlar gibi asla partiye geri dönmediğini belirtti. Fatma Özcan’ın yaptığı açıklama, “Sizlere bu açıklamaları kendini bilmez birkaç AKP yöneticilerinin basında ve sosyal paylaşım sitelerinde ki açıklamalara istinaden yapıyorum. Dilovası eski İlçe Başkanı ve AKP’nin şuan Belediye Başkan aday adayı olan İlhan Yıldırım’ın beni arayarak ‘Senin partiye verdiğin emek ve dik duruşun için istifanı dondurduk, tamayyül konusunda listelerde oy kullanman için seni davet ediyorum delegesin’ dedi diye oy kullanmaya gittim” diye ifade etti.

LAKAYİT HAREKETLERDE BULUNDULAR

 

Oy kullanmak üzere ilçe teşkilat binasına gittiğini belirten Özcan, “Burada bazı yöneticilerin lakayit hareketleri ile karşılaştım bu beni çok huzursuz etti ve resmimi çekmeye çalıştılar kendilerini uyardım ve daha sonra sosyal paylaşım sitelerinde ve basında şahsım ile ilgili ithamlarda bulunmuşlar. İstifa ettiğim günden bu yana gerek AKP İl teşkilatında gerekse de Dilovası’ndaki yöneticilerden geri dönmem için baskı yapıldı ve hatta Meclis üyeliği bile önüme sundular. Ama ben açıklamalarımın arkasındayım. AKP Dilovası'nda Başbakanımızın tersine bir politika izliyor. Tek işleri çıkar ve menfaat olmuş. Bu yüzden partiden istifa etmiştim. Dilovası’ndaki yöneticiler ve özellikle kadınlara gösterilen muameleden dolayı başbakana bir mektup yazmayı düşünüyorum. Ben ve arkadaşlarım aldığımız kararın tamamen arkasındayız. Gerçekten Dilovası’nda onurlu bir siyaset yapan Ercan Dalkılıç ile birlikte yolculuğumuza devam ediyoruz” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.