TEDAVİ OLURSA ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK: 9 yaşındaki Muhammet yardım bekliyor

TEDAVİ OLURSA ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK: 9 yaşındaki Muhammet yardım bekliyor

Darıca’da geçirdiği kaza sonucu beyin fonksiyonlarını kaybederek yatalak hale gelen Muhammet Yusuf Usanmaz’ın eski günlerine döndürmek isteyen ailesi, son çare gördükleri ve 156 bin TL tutan kök hücre tedavisi için yardım bekliyor.

Alınan bilgiye göre, Özlem ve Halil Usanmaz çiftinin 9 yaşındaki oğulları Muhammet Yusuf, 23 Ekim 2017 yılında Darıca’da  yoldan karşıdan karşıya geçmek isterken hızla gelen bir otomobil çarptı. Ağır yaralanan Muhammet Yusuf Usanmaz, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Doktorların 'yaşamaz' dediği Muhammet, hayata tutunarak 17 günlük yaşam savaşını kazandı. Gözlerini açan Muhammet Yusuf toplamda 120 gün süren hastane tedavisinin ardından beyin fonksiyonlarını tamamen yitirmiş ve yatalak halde taburcu edildi.

156 BİN TL GEREKİYOR

Çocuklarının beyin fonksiyonlarını yeniden çalıştırıp yürümesi hayali ile tedavi ettirmek adına tüm maddi imkanlarını tüketen Usanmaz ailesinin son umudu ise doktorların önerdiği kök hücre tedavisi oldu. 6 kur sürecek  tedavinin toplam maliyetinin 156 bin TL olduğunu söyleyen Usanmaz ailesi, Muhammet Yusuf’un yeniden eski günlerine dönmesi için duyarlı vatandaşlardan ve yetkililerden yardım talep ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.