Tecavüzcülere idam istediler

Tecavüzcülere idam istediler

Gebze’de toplanan 3 genç çocuk tecavüzü ve cinayeti failleri için idam cezasının uygulanması için oturma eylemi gerçekleştirdi.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 22 Haziran'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın öldürülmesinin ardından tüm Türkiye’de çocuk tecavüzü ve cinayeti failleri için idam cezası için eylemler yapılıyor. Gebze’de de dün toplanan 3 genç arkadaş çocuk tecavüzü ve cinayeti failleri için idam cezasının uygulanması için oturma eylemi gerçekleştirdi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda toplanan Sefer Çeliktoz, Aslan Günaydın ve Aşkın Kaya tecavüzü ve cinayeti failleri için idam cezasının uygulanması için oturma eylemi gerçekleştirdi.

İDAM GETİRİLSİN

Gerçekleştirdikleri eylemle ilgili olarak bilgi veren Sefer Çeliktoz, “Üç arkadaş son günlerde yaşanan çocuk istismarı ile ilgili olarak bir eylem yapmaya karar verdik. Vicdanen yaşanan bu olaylardan rahatsız olduğumuz için bu tür suçlarda idam getirilmesini istiyoruz. Burada siyasi bir olay gütmüyoruz. Meclisten idam yasası çıksın. Bu sapık ruhlu insanların gereken cezalarını bulmasını istiyoruz. Eylemimize herkesin destek vermesini bekliyoruz. Gerekirse bu konuyla ilgili olarak imza da toplayacağız.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

eylem-(1).jpgeylem-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.