Tat, Mahalle başkanlarıyla bir araya geldi

Tat, Mahalle başkanlarıyla bir araya geldi

  Gebze Belediye Başkan aday adayı Avukat Resul Tat önceki gün akşam Gebze'de ki 22 mahalle başkanıyla bir araya geldi. Aday adaylığı ile ilgili...

 

 

Gebze Belediye Başkan aday adayı Avukat Resul Tat önceki gün akşam Gebze'de ki 22 mahalle başkanıyla bir araya geldi. Aday adaylığı ile ilgili mahalle başkanlarına çalışmalarını aktaran Tat, ayrıca mahalle başkanlarını dinleyerek sorunlarını ve isteklerini dinledi. 

Mahalle Başkanlarının tam katılım gösterdiği toplantı Tarçın Bistro'da gerçekleşti.

KENTLİLİK BİLİNCİNİ OLUŞTURMALIYIZ

Daha sonra aday adaylığı ile ilgili olarak mahalle başkanlarına, çalışmalarının ne olacağı hakkında bilgiler verdi. Tat yaptığı konuşmada "Gebze Türkiye'nin lokomotifidir. Ülkemizin ve dünyanın önemli sanayi merkezlerinden biri olan Gebze'de halen kentlilik bilincinin oluşamadığını görmekteyiz. Gebze'de artık belediyecilik yol çalışması yaparak, alt yapı ya da üst yapı yaparak yapılmamalı. Artık Gebze'nin marka olması için neler yapmalıyız bunları söylemeliyiz. 

SİZLER DAVA ARKADAŞLARIMSINIZ

Sizler bizim dava arkadaşlarımızsınız. Unutulan değil, lütfedilen değil, rica makamı değilsiniz. Sizler icra makamı olmalısınız. Sizlerle birlikte şeffaf ve katılımcı bir anlayışla bu kentin gelişimine katkı sunmalıyız. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir çalışmanın içerisinde olmayacağız. Çünkü biz emaneti milletimizden alıyoruz. Biz Başbakanımızın da dediği gibi "Siyasetin temeli ahlaktır" anlayışıyla ahlaksızlığın içerisinde olmadan hep birlikte hizmet edeceğiz. Bu yolda beraber yürüyeceğiz. 

ÖNCELİĞİM GEBZE'DİR

 

Burada bulunan tüm arkadaşlarım benim dava arkadaşlarımdır. Ve hepinizle de çalışmak istiyorum. Görev yapacağım süre içersisinde de önce sizlere hesap vereceğim. Başbakanımızın temsilcilerisiniz ve benim için her biriniz  mahallelerinizin Başbakanısınız. Bu anlayışla, ekip ruhuyla azimle yola çıkıyorum. Önceliğim Gebze'dir. Gebze Kocaeli'nin en büyük ilçesidir. Kocaeli'de en çok oyu Gebze'den alıyorsak. Gebze'de partimize olan bu sadakati ve sevgisinden dolayı daha çok hizmet almalıdır."dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.