TARTIŞMASIZ 1 NUMARA

TARTIŞMASIZ 1 NUMARA

6 Kocaeli şampiyonluğu 3 Türkiye şampiyonası ve 2 takımla Türkiye şampiyonasında son 20 takım arasına kalan Beylikbağıspor Kocaeli’de;

Gençlere değer vermeyi söz değil özde gerçekleştirerek Kocaeli kentinin rol modeli olan Beylikbağıspor altın sezonunu yaşadı. Müzesinde kupa koyacak yer kalmayan Beylikbağıspor elde ettiği ampiyonluklarla rakiplerinin açık ara önünde yer aldı. Türkiye şampiyonalarının vazgeçilmez takımı olan ve bu sezon Marmara şampiyonluğuyla birlikte son 20 turuna kalarak Türkiye’de en iyi Altyapı takımları sıralamasında ilk 8’e girmeyi son anda kaçıran bölgemizin gururu yetiştirdiği üst düzey futbolcularla bir çok profesyonel takımın gözdesi haline geldi.

BEYLİKBAĞISPOR’DAN PROFESYONELLİĞE

Kulüp Başkanı Ümit Fatih Yalsız yaptığı açıklamada şunları söyledi; Bundan 7 yıl önce bir slogan belirledik adı:  ‘sokaktan spora’ydı.  Burada amacımız gününün tamamını sokakta geçiren ve her türlü kötü alışkanlıklara sahip olan çocuklarımızı sahalara davet ederek onları kötü alışkanlıklardan kurtarmayı, spora yapmayı ve iyi bireyler olmayı amaçlamıştık. Bu misyonla binlerce Beylikbağı çocuğumuzu sokaktan spora kazandırdık. Bunda geçmiş yönetimlerimizin ve büyüklerimizin çok büyük emekleri var. Kendilerine çocuklarımız adına da şükranlarımızı sunuyorum. Bugün geldiğimiz noktada Beylikbağıspor’un altyapı kadrolarında  onlarca profesyonel olabilecek futbolcuları var. Beylikbağıspor cazibe merkezi haline geldi. Bugün belirlediğimiz sloganımız Beylikbağıspor’dan profesyonelliğe’  Son 5 yılda bizde yetişip şuan profesyonel olan 8 futbolcu var. Profesyonel takımlara gönderdiğimiz en az 10 tane daha futbolcumuz var. Yıllar önce alınan radikal kararların bugün ne kadar doğru olduğunu görüyoruz. Altyapı ve gençlere verilen değer geleceğe verilen değerdir’ dedi. Yalsız, ‘aynı misyonla daha da profesyonelleşerek çalışmalarımızı devam ettireceğiz’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.