TARSUS KAÇTI KÖRFEZ YAKALADI: 1-1

TARSUS KAÇTI KÖRFEZ YAKALADI: 1-1

 3.LİG ekiplerinden Kocaelispor, sahasında ağırladığı Tarsus İdman Yurdu ile üstün oynadığı maçta 1-1 berabere kalarak iki maç aradan sonra puan...

 

3.LİG ekiplerinden Kocaelispor, sahasında ağırladığı Tarsus İdman Yurdu ile üstün oynadığı maçta 1-1 berabere kalarak iki maç aradan sonra puan kaybetti. Yeşil siyahlıların golü kaptan Hamza’dan geldi. Maça hakem triosunun kararları damga vurdu

TFF 3.Lig 3.Grup’ta son 5 maçta aldığı 4 galibiyet ve 1 beraberlikle çıkışa geçen ve geçtiğimiz hafta deplasmanda Arsinspor’u Burak Özbakır ve Mert Yavuz’un attığı gollerle 2-1 mağlup eden temsilcimiz Kocaelispor, 25.hafta maçında evinde Tarsus İdman Yurdu’nu konuk etti. İsmetpaşa Stadı’nda oynanan maçı 8 bin dolayında Kocaelisporlu taraftar da tribünden takip etti ve büyük destek verdi.

AVCI’NIN YERİNE SÜLEYMAN

Teknik Direktör Galip Gündoğdu, Arsinspor maçındaki kadrodan bir değişiklik yaptı. Gündoğdu, Tarsus İdman Yurdu karşısında sahaya kalede Yusuf Şenlik, savunmada Fatih Adıgüzel, Kemal Can Aydemir, Ali Keten, Kadir Öge, orta sahada Mesut Özdemir, Sefa Narin, Burak Özbakır, Burak Süleyman, Hamza Mutlu, en ileri uçta ise Sinan Pektemek ilk 11’i ile çıktı.

 

SEFA OYUNA DEVAM EDEMEDİ

 

Mücadeleye Kocaelispor istekli başlayan taraftı. Rakibine oranla daha atak bir futbol sergileyen temsilcimiz, rakibine pozisyon vermezken 23’te Burak Süleyman ve 27’de Sinan ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Kocaelispor’da 37.dakikada ayağına darbe alan Sefa, oyuna devam edemedi ve yerini Mert’e bıraktı. İlk yarı golsüz eşitlikle geçildi.

TARSUS İLK KEZ GELDİ GOLÜ ATTI

 

İkinci yarıda da isteğini devam ettiren Kocaelispor, kalesinde golü gördü. İlk defa etkili atak gerçekleştiren Tarsus İdman Yurdu, 61.dakikada yakaladığı kontratakta Alper Yener’in attığı golle öne geçti (0-1). Golden sonra baskısını iyice artıran Kocaelispor, aradığı golü 69.dakikada buldu ve skorda dengeyi sağladı.

 

HAMZA EŞİTLİĞİ SAĞLADI

 

Kullanılan köşe vuruşunda altı pas içinde topu önünde bulan kaptan Hamza Mutlu, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve beraberliği getirdi (1-1). Bulduğu golden sonra da oyunu rakip kaleye yığan temsilcimiz, son saniyeye kadar gol aradı ancak galibiyet golünü bulamadı ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Maçın hakem triosu ise verdiği kararlarla büyük tepki topladı.

 

İKİ MAÇ SONRA PUAN KAYBI

Bu sonucun ardından Kocaelispor, iki maç aradan sonra puan kaybetti ve puanını 29’a yükseltti. Yeşil siyahlılar, 4 Mart Pazar günü deplasmanda Osmaniyespor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz Osmaniye maçından sonra ise Payasspor deplasmanına gidecek.

KOCAELİSPOR: 1 TARSUS İDMAN YURDU: 1

STAT: İsmetpaşa

HAKEMLER: Murat Türkoğlu*, Emre Dursun*, Servet Bozkurt*

 

KOCAELİSPOR: Yusuf Şenlik***, Fatih Adıgüzel***, Kemal Can Aydemir***, Ali Keten***, Kadir Öge***, Mesut Özdemir***, Sefa Narin**(Dk 37 Mert Yavuz**), Burak Özbakır**(Dk 67 Mehmet Avcı**), Burak Süleyman**, Hamza Mutlu**(Dk 90 İshak), Sinan Pektemek***

 

TARSUS İDMAN YURDU: Anıl Demir**, Abdurahman Canlı*, Samet Eker**(Dk 74 Yılmaz Taşkıran*), Ferhat Duman*, Ergun Cengiz**, Muhammed Kurt**(Dk 62 Yasin Elmas*), Sefa Durmuş**, Sefacan Taşkolu*, Alper Yener**, Onur Şirin*, İbrahim Hırçın**

GOLLER: Alper Yener (Dk 61), Hamza Mutlu (Dk 69)

SARI KARTLAR: Kadir Öge, Sefacan Taşkolu, Muhammed Kurt, Sefa Durmuş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.