“Tarım ve hayvancılık bitirildi”

“Tarım ve hayvancılık bitirildi”

 ** Gebze Ziraat Odası’nı ziyaret eden CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz,  mevcut siyasal iktidar döneminde tarım ve hayvancılığın bitirildiğini...

 

** Gebze Ziraat Odası’nı ziyaret eden CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz,  mevcut siyasal iktidar döneminde tarım ve hayvancılığın bitirildiğini belirterek, “CHP iktidarında tarım ve hayvancılığı geliştireceğiz”dedi.

 

 

CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz ve ilçe yöneticileri Gebze Ziraat Odası’nı ziyaret ederek Oda Başkanı Ayhan Pekşen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldiler.

CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz,  parti olarak her zaman çiftçilerin ve ziraatla uğraşan vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Partimiz çiftçilerimizin her zaman yanında ve destekçisidir. Bu anlamda Gebze bölgemizdeki çiftçilerimiz ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulma noktasında her zaman çaba içinde olacağız.

TAHIL, SEBZE VE MEYVE İTHAL EDİYORUZ

Mevcut siyasal iktidarın yanlış ve dışa bağımlı uygulamaları nedeniyle ziraatçılık ve hayvancılık bitme noktasına geldi.  Tahıl, sebze, meyve deposu olan Anadolu’da bu işler bitirildi. Şimdi dışarından tahıl, sebze ve meyve ithal ediyoruz. Bu durum ülkemiz açısından oldukça sıkıntılıdır. CHP iktidarında Anadolu toprakları yine dünyanın en büyük tahıl deposu olacak, tarım ve hayvancılığı geliştireceğiz ”dedi.

Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ise ziyaretlerinden ötürü  CHP ilçe başkanı  Musa Yılmaz ve parti yöneticilerine teşekkür etti,  odanın çalışmaları  hakkında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.