“Tarihte eşine az rastlanan direniş!

“Tarihte eşine az rastlanan direniş!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlamamesajı yayınladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışıyla başlayan Kurtuluş Savaşı’nın, 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlandırıldığını belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “30 Ağustos Zaferi, bağımsız ve özgür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz tarihsel bir dönüm noktasıdır. Bizleri bugün de gururlandıran bu büyük zafer, milletimizin geleceğine güvenle bakmasını sağlamış, onurlu ve saygın bir millet olmanın gurur ve mutluluğunu yaşatmıştır” dedi.

“Atalarımızın büyük özverilerle koruduğu ve bizlere emanet olarak bıraktığı bu topraklara sonsuza kadar sahip çıkacağız” diyen Başkan Köşker mesajında şu ifadelere yer verdi: “Atatürk’ün ileri görüşlülüğü, askeri dehası, liderlik ve komutanlık yeteneği, milletimizin ve kahraman ordumuzun büyük özverisi, tarihe altın harflerle yazılan bu zaferi getirmiştir. Ordu-millet bütünleşmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı’nda, doğulusu, batılısı, kuzeylisi, güneylisi ile tüm halkımız tek vücut olarak eşine az rastlanır bir direniş göstermiştir.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bu duygular içerisinde kutluyor, büyük zaferi kazanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.