Tarhan, emeklilikte yaşa takılanları gündeme getirdi

Tarhan, emeklilikte yaşa takılanları gündeme getirdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Yeni Yasama Yılının Açılmasıyla Beraber Cumhuriyet Halk Partisi Emeklilikte Yaşa Takılanların Sorunlarını Çözmek İçin Aile ve Sağlık Komisyonuna Başvuruda Bulundu.

Konuyla İlgili Açıklama Yapan Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan; “Emeklilikte yaş problemine takılanlar için her siyasi partinin vatandaşa vermiş olduğu söz var.

Biz ilk adımı attık, vatandaşa söz veren diğer siyasi partilerle birlikte bu sorunu ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

EMEKLİLİKTE YAŞ PROBLEMİNE İLK ADIM CHP’DEN

Tahsin Tarhan, “Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımızın sorunları yıllardır kamuoyunun gündeminde. Mecliste siyasi partilerin vatandaşın yararına olacak, yaşanan sıkıntıları ortadan kaldıracak konularda bir araya gelmesi ve yasama faaliyetini işleme geçirmesi gerekmektedir. Emeklilikte yaşa takılanlar tam da bu konulardan bir tanesidir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz gereken adımı attık. Bu konu ile ilgili diğer siyasi partilerin de vermiş olduğu Kanun Teklifleri, talepleri ve açıklamaları var. Eğer gerçekten vatandaşın sorununa çözüm üretmek istiyorlarsa Meclis çalıştıralım ve bu sorunu ortadan kaldıralım” dedi

SÖZ VEREN SİYASİ PARTİLER SORUMLULUĞU ÜSTLENMELİDİR

Tahsin Tarhan, “Seçim sürecinde ve sonrasında birçok siyasi parti emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek adına vaatlerde bulundu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Kanun Teklifi verdi.

Şimdi vatandaşa söz veren siyasi partiler bu sözlerinin gereğini yapmalıdır.

Vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında beklentilerin ve parlamentoda bulunan 8 partiden 596 milletvekilinin sorumluluğu artmıştır. Tüm siyasi partiler ve Milletvekilleri bunun sorumluluğunu üstlenmelidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.