TAHSİN TARHAN:  “Yılmaz kimleri kast ettiğini açıklamalı”

TAHSİN TARHAN: “Yılmaz kimleri kast ettiğini açıklamalı”

AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, katıldığı televizyon programında "Kocaeli ve Gebze bölgesinden Fetö ile ilişkileri bilinen isimlerin sokakta dolaşması bizi yaralıyor” açıklamasında bulunmuştu. 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan" Sayın Milletvekilimiz kimleri kast ettiğini açıklamalıdır.
Terör bağlantısı olan kişiler biliniyorsa üstü kapalı değil, açık açık deklare edilmelidir." Dedi
AÇIKLAMALAR SUÇ DUYURUSU NİTELİĞİNDEDİR. 
Tarhan, "Böyle bir durumda açıklamalar suç duyurusu niteliğindedir. Cumhuriyet Savcıları derhal gereğini yerine getirmeli ve soruşturma başlatmalıdır. 

Bir Milletvekilimiz Fetö terör örgütünün üyesi olduğunu bildiğim kişiler var diyorsa Yargı derhal bu konunun üzerine gitmeli ve hukuksal süreç başlatılmalıdır."dedi

İMA EDEREK OLMAZ KİMLERİN KAST EDİLDİĞİ AÇIKLANMALIDIR. 

Tahsin Tarhan, " 15 Temmuz sürecinde hep birlikte fetö terör örgütün nerelere nasıl sızabileceğini, engellenmezse neler olabileceğini çok acı bir şekilde tecrübe ettik. 
Ne yazık ki sonrasındaki gelişmeler cadı avına dönüştü ve alakası olmayan kişiler, akademisyenler, gazeteciler Fetö ile ilişkilendirildiler. 
Fetö ile mücadele ima ederek, işaret ederek yapılamaz. Sayın vekilimiz madem isimleri biliyor kimleri kast ettiğini açıklamalı ve gereğinin yapılması için konunun takipçisi olmalıdır." dedi. 

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ CİDDİYETLE YAPMALI

Tahsin Tarhan," Terör örgütlerinin her türlüsüyle yapılan mücadelede iktidar muhalefet demeden dim dik ayakta ve tek vucüt olmalıyız. 
Kocaeli Türkiye'nin ekonomik anlamda taşıyıcı kolonu olan bir şehirdir. Bu şehirde Fetönün ası bile geçmemelidir. Kocaeli'de fetövü değil sanayicinin, işçinin, öğrencinin, emekçinin sorunlarına çözüm aranmalıdır. Tüm terör örgütlerini temizlemek için ne gerekiyorsa el birliğiyle yapmaya hazırız."dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.