Tahir Canan özgürlük kitap evi açıldı

Tahir Canan özgürlük kitap evi açıldı

 32 sene haksız bir şekilde cezaevinde kalan ve Türkiye de adaletsizliğin simgelerinden biri olan Tahir Canan’ın kitap evi için düzenlenen gecede birçok...

 

32 sene haksız bir şekilde cezaevinde kalan ve Türkiye de adaletsizliğin simgelerinden biri olan Tahir Canan’ın kitap evi için düzenlenen gecede birçok kişi yan yana geldi.

‘’Tahir Canan Özgürlük kitap evi’’ için düzenlenen dayanışma gecesinde söz alan Tahir Canan, düzenledikleri kitap evi dayanışma gecesine katılarak kendilerine güç ve destek veren tüm dostlarına kurum ve kuruluşlara dayanışmacı duyguları ve dostluklarından dolayı teşekkür ettiğini bildirdi. Geceye Tahir Canan’ın hayatının anlatıldığı ‘’Büyük Tutsaklık’’ kitabının yazarı Ali Ufuk Arıkan da katılarak Tahir Canan’ın mücadelesinin boyun eğmeyen insanlığın mücadelesi olduğunu bildirdi.

FARKLI KESİMLERDEN GECEYE DESTEK

 

Sevilen halk sanatçısı Ali Ekber Eren’in de katılarak türküleriyle destek verdiği gece, farklı sanatçıların şarkılarıyla sona erdi. Dayanışma gecesine Bilim Sanat Kooperatifi, Gebze Eğitim-Sen, Emekli Sen Gebze Şubesi, Gebze Haber Gazetesi, Karslılar Derneği, Özgür Radyo, Rantsal Dönüşümle Mücadele Platformu Girişimi, Sol Gazetesi, TMMOB / Makine Mühendisleri Odası, TMMOB / Kimya Mühendisleri Odası, Türkiye Yazarlar Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi, Uluslararası İşçi Dayanışma Derneği, Yazılama Yayınevi, Yordam Kitap evi temsilcileri, Cumhuriyet Halk Partisi, Emek Partisi, Halkların Demokratik Partisi, Özgürlük ve Dayanışma Partisi ve Türkiye Komünist Partisi ilçe yöneticileri de katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.