Tahir Büyükakın'ı coşkuyla karşılandı

Tahir Büyükakın'ı coşkuyla karşılandı

AKP'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AKP Kocaeli İl Başkanlığı'nda partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

akpliler.jpg

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından önceki gün AKP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan Tahir Büyükakın, AKP Kocaeli İl Başkanlığı'nda partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu parti binasının önünde kurulan sahneden vatandaşlara hitap ederek, “Bugün mutluyuz, huzurluyuz. Kocaeli teşkilatları olarak 16-17 yıldır başarıdan başarıya koştuk. 15 yıldır büyükşehir belediye başkanıyım. Hiçbir kardeşimi diğerinden ayırmadım. Hiç kimseyi ötekileştirmedim. Ben 15 yıldır hiçbir arkadaşıma senin adamın benim adamım demedim. Bizim kitabımızda böyle bir şey yok. Biz kelimesi güzeldir. Ben kelimesi ise tehlikelidir. AK Parti bir dava partisidir.” dedi.

SIRTIMIZA ATEŞTEN BİR GÖMLEK GİYDİRDİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreterliği görevinden sonra Bilecik Valisi olan son olarak ise AKP'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Tahir Büyükakın ise "Yükümüz gerçekten ağır. Sayın Cumhurbaşkanımız bu görevi vermekle sırtımıza ateşten bir gömlek giydirdiler. Bütün bir şehrin sorumluluğu üstümüze bindi. Bu seçimlerden de Sayın Cumhurbaşkanımızın bize söylediği gibi 13-0 galip çıkarak neticeleneceğiz inşallah. En büyük kuvvetimiz bugün, bu saatte, bu soğukta gözlerinizdeki ışıkla bizleri ısıtan sizlersiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere, 'Bundan sonra gönül belediyeciliği yapacağız' dedi. Bunun için yola çıkıyoruz. Allah yolumuzu açık etsin" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.