TAHİR BÜYÜKAKIN: “Mutlu Çayırova için çalışıyoruz”

TAHİR BÜYÜKAKIN: “Mutlu Çayırova için çalışıyoruz”

Başkan Büyükakın, Çayırova Fatih Caddesindeki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bol bol sohbet etti, “Mutlu Çayırova, Mutlu Kocaeli için çalışıyoruz.”dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırova Fatih Caddesindeki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Her fırsatta Kocaeli’nin ilçelerini gezen ve halkla buluşan Başkan Büyükakın, esnaflara bereketli işler dilerken Çayırovalıların öneri ve taleplerini de dinledi. Vatandaşları can kulağıyla dinleyen Başkan Büyükakın, “Hemşehrilerimizin önerilerine kulak veriyoruz. Halkımıza hizmet ederken yaşanabilecek sıkıntılara karşı da önlemleri alıyoruz. Ancak halkımızdan da beklentimiz gördükleri eksiklikleri ve sorunları bize aktarmalarıdır. Büyükşehir 153 hattımız vatandaşlarımızın şikayetlerine hızlı çözüm bulmada çok önemli diğer bir birimimizdir” dedi.
BÜYÜKŞEHİR 153 HATTI
Vatandaşlarla olan sohbetinde ulaşımda alanında yaşanabilecek sıkıntılarda da Büyükşehir 153 hattının aranmasını isteyen Başkan Büyükakın, “Otobüs gelmiyorsa ya da geç geliyorsa vatandaşlarımız 153’e bildirebilir. Araçların tamamında çip ve kamera takılı. Her türlü olumsuzluğun araştırılmasında kameralardan incelemeyi yapıyor, gerekiyorsa cezai işlemi uyguluyoruz” açıklamasını yaptı. Halka her an bütünleştiklerini dile getiren Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nin tamamına hizmet götürmek için ekiplerimiz büyük özveriyle çalışıyor. Ancak yaşanabilecek aksiliklere ve eksikliklere karşı vatandaşımızın bizi bilgilendirmesi çok önemli. Bu noktada Büyükşehir 153 hattı ilk görüşmeden geri bildirime kadar her basamağı büyük bir titizlikle yerine getirmektedir” ifadelerini sarf etti.
MUTLU ÇAYIROVA, MUTLU KOCAELİ
Halkla birlikte Kocaeli’ne hizmet ettiklerini de söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Çayırovalıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşın gönlünde kalacaklarını, bunun için halkla beraber hareket edeceklerini söyleyen Başkan Büyükakın, “Mutlu Çayırova, Mutlu Kocaeli için çalışıyoruz. İnsanımızın, hizmetlerimizle ve gönül belediyeciliğimizle yüzünün gülmesi, bize dua etmesi tek amacımızdır” diyerek açıklamalarını tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.