Tadilat çalışması yapıldı

Tadilat çalışması yapıldı

 Haber Düzeltme Gazetemizin dün sayısında yer alan ‘Gebze’nin merkezinde kaçak kat’ başlıklı haberler ilgili olarak işletme sahipleri tarafından...

 

Haber Düzeltme 

Gazetemizin dün sayısında yer alan ‘Gebze’nin merkezinde kaçak kat’ başlıklı haberler ilgili olarak işletme sahipleri tarafından gazetemize açıklamada bulunuldu. Gebze Hacı Halil Mahallesi Atatürk Caddesi Birlik İş Hanı’nın en üst katında bulunan işletme sahipleri, yapı ile ilgili olarak değişikliğe gitmediklerini beş yıldan beri bulundukları yerde hizmet verdiklerini belirttiler. 

ART NİYETLİLER ŞİKÂYET ETMİŞTİR

Gebze’nin merkezinde bulunan işletmelerinin Gebze’nin en güvenilir ve korunaklı yeri olduğunu ifade eden işletme sahipleri, “İşletme yerimizle ilgili olarak herhangi bir kat çıkma veya yeni kat yapma gibi bir durum söz konusu değildir.  Hizmet verilen yerde bazı tadilat çalışmaları yaptık. Bunun dışında beş yıldır müşterilerimize verdiğimiz hizmet kalitesini her zaman daha iyiye taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yapıyla ilgili olarak bizleri şikâyet edenlerin art niyetli kişiler olduğunu tahmin ediyoruz” şeklinde görüş belirttiler. 

GEBZE’NİN EN GÜVENİLİR MEKÂNI

Müşterilerine daha iyi hizmet vermek adına işletmede bir takım tadilat ve eklemeler yaptıklarını belirten işletme sahipleri, “Müşterimizin daha iyi ve daha rahat edebilmeleri için bir takım çalışmalar yaptık. Ancak haberde belirtildiği gibi asla kaçak kat veya kat çıkma gibi bir durum yoktur. Mekânımız yedi gün yirmi dört saat güvenlik kameraları ile kontrol ediliyor. Gebze’nin merkezinde bulunan en güvenilir mekân olduğumuzu belirtmek isteriz” diye belirttiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.