Sürücüler, kapandan şikâyetçi

Sürücüler, kapandan şikâyetçi

 Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin bahçe girişinde bulunan kapanların yeterince çalışmadığı iddiası bazı sürücülerin tepkisine neden oldu. İddialara...

 

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin bahçe girişinde bulunan kapanların yeterince çalışmadığı iddiası bazı sürücülerin tepkisine neden oldu. İddialara göre; kapanların geçişlerde tam olarak kapanamamasından dolayı pek çok aracın lastiği patladı. Bu durum da sürücülerin şikâyetine neden olmakta.

“ZİLLERİMİZ SÖKÜLDÜ”

 

SSK Taksi’de çalışan taksi şoförü Bayram Bozdemir “Hastane yönetiminin bizim içeriye yapmış olduğumuz zilleri bizzat bilinçli bir şekilde sökülüp kırıldı. Hertürlü hizmetten faydalanacağı söylenmiştir. Bizim verdiğimiz şikâyet dilekçesinde hastaların ve hasta yakınları mağduriyet yaşamaktadır. B u konuyla ilgili biz ilgili yerlere şikâyette bulunduk. Fakat hiçbir netice alamadık. Hastalar da burada bize günlük olarak şahittir.” Diye konuştu. Bozdemir, hastane girişindeki kapanların da iyi çalışmadığından şikâyetçi. Bozdemir bu yüzden pek çok aracın lastiğinin patladığını ifade etti. Kendilerinin dilekçe verdiğini ifade eden Bozdemir, bu aksaklığın düzeltilmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.