SÜPER SERHAT: 5-0

SÜPER SERHAT: 5-0

  Serhatspor 1.Küme B grubunda liderliğini aldığı farklı galibiyet ile sürdürdü. Hafta sonu Darıca Türkelispor’a konuk olan sarı yeşilli...

 

 

Serhatspor 1.Küme B grubunda liderliğini aldığı farklı galibiyet ile sürdürdü. Hafta sonu Darıca Türkelispor’a konuk olan sarı yeşilli ekip rakibini 5-0 mağlup etti. Serhatspor grubun 12.haftasında kendi sahasında en yakın takipçisi Selanikspor’u konuk edecek.

 

TÜRKELİ’Yİ FARKLI GEÇTİLER

Darıca Nene Hatun stadında karşılaşan iki takım izleyenlere özellikle ilk yarıda çekişmeli bir müsabakada izlettiler. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna ağırlını koyan sarı yeşilli ekip ilk golü bulduktan sonra kaliteli oyuncularının sahneye çıkmasında sonra farka gitti. B grubunda lider olan Ergün Çobanın öğrencileri şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyete daha imza attılar. Önümüzdeki hafta takipçisi Selaniksporu Şekerpınar stadında ağırlayacak Serhatspor bu maça moralli hazırlanacak. Serhatsporun gollerini (3)Levenet,Gökhan G. ve  Abdullah Kaydetti.

 

TAKIM OLARAK İYİ OYNADIK

Serhatsporun tecrübeli teknik adamı Ergün Çoban maçtan sonra yaptığı kısa değerlendirmede maçın özellikle ikinci yarısında takım olarak iyi şeyler yaptıklarını özellikle dakika 60’dan sonra oyunun tek hakimi odlularını nitekimde peş,peşe buldukları goller ile farka gittiklerini söyleyen Ergün Çoban şimdi önümüzde zor maç bizi bekliyor bu maçı unutup hafta sonu oynanacak Sekanikspor maçına iyi hazırlanacağız dedi.

 

 

BALKAN VE ÇAYIROVA GB PLAY-OFFLARI HEDEFLİYOR

1.Amatör Küme A grubunda mücadele eden Balkanspor 11.haftayı deplasmanda aldığı 3-3 lük Değirmendere maçıyla tamamladı.

 

Kırmızı beyazlı takım 12.haftada grubun zayıf ekiplerinden Hazı Hızır Şafakspor’u Metin Oktay stadında konuk edecek. Grubu play-off hattının içinde tamamlamayı arzulayan Balkanspor kalan haftaları en az hasarla kapatmayı amaçlıyor. Bu grupta mücadele eden Çayırova Gençlerbirliği kendi sahasında Şirinspor’a 3-0 yenilerek haftayı büyük bir şokla kapattı. Çayırova temsilcisi hafta sonunda deplasmanda kritik maçta Harb-iş’le karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.