SÜPER LİG’DE KURALAR ÇEKİLDİ

SÜPER LİG’DE KURALAR ÇEKİLDİ

Gebze bölgesinden Arapçeşmespor ve Sultanorhanspor’un lige katılmama kararı aldığı süper amatör ligde kuralar çekildi.  A Grubuna kısmen daha zayıf ekipler düşerken sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan neredeyse tüm ekipler B grubuna düştü.

super-amator--3.jpgsuper-amator-1.jpgsuper-amator--3-(2).jpg

Amatör Süper Lig kuraları KASKF binasında çekildi. 17 takımın mücadele edeceği yeni sezonda ilk hafta maçları 22-23 Eylül tarihlerinde oynanacak

17 TAKIM MÜCADELE EDECEK

2018-2019 sezonu Süper Lig kuraları önceki akşam Hasan Doğan Amatör Evi’nde çekildi. KASKF Başkanı Murat Aydın ve Futbol İl Temsilcisi Mitat Ağa’nın ev sahipliğinde gerçekleşen kura çekimine İl Hakem Kurulu Başkanı Ersin Yıldırım, tertip kurulu üyeleri İbrahim Yılmaz ve Can Demirkıran ve kulüp başkanları, yöneticiler ve antrenörler katıldı. Sultanorhanspor ve Mustafapaşaspor ligden çekildiği için takım sayısında azalma yaşandı. Bu sezon Amatör Süper Lig’de 17 takım mücadele verecek.

 

 

22 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

17 takımın yer aldığı Süper Lig’de A Grubu dokuz, B Grubu ise 8 takımdan oluştu. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak olan maçlar sonunda gruplarında ilk üç sırayı alan toplam 6 takım Play-Off’a kalacak. Gruplarda son iki sırayı alan ekipler 1. Küme’ye düşecek. İlk hafta maçları 22-23 Eylül tarihlerinde oynanacak. . Yeni sezonda Amatör Süper Lig , Bölgesel Amatör Ligin bitiminden bir hafta önce tamamlanacak. Futbol İl Temsilcisi Mitat Ağa, her zaman olduğu gibi gerek lisans konusunda gerekse ödenmeyen para cezaları konusunda uyardı.

BU SENE O SENE OLSUN

KASKF Başkanı Murat Aydın, yeni sezon öncesinde Amatör Süper Lig’de mücadele verecek olan 17 takıma başarı diledi. Başkan Aydın, “ Bu sezon her zaman olduğu gibi zorlu ve çekişmeli sahnelere sahne olacak. Her takım büyük hedefler koyuyor. Bizde her türlü zorluklara hazırız. Kazasız belasız bir sezon olmasını istiyorum. Kimsenin burnu kanamasın. Herkese telefonum 24 saat açık. Para cezası alan kulüplerimiz evraklar ile birlikte para cezalarını yatırmalıdır. Bu sene o sene olsun. Gelin hep birlikte polis olmadan maçlarımızı oynayalım. Bundan daha güzel bir şey yok” dedi.

SÜPER AMATÖR LİG A GRUBU

Diliskelesispor

İhsaniyespor

Kocaeli Nusretiyespor

Arslanbey G.B.

Bağdatspor

Derincespor A.Ş.

Kocaeli Güneşspor

Karamürselspor

Çınarlıspor

 

 

SÜPER AMATÖR LİG B GRUBU

 

Bekirderespor

Derince Sırrıpaşa F.K.

İlimtepe Futbol Kulübü

Kandıra G.B.Bld.

Hidropaks Gebze Tayfunspor

Değirmenderespor

Kartepe Bld.

Kartepe Suadiyespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.