‘Suni ayrıştırmalar vakit kaybetmemeliyiz’

‘Suni ayrıştırmalar vakit kaybetmemeliyiz’

 Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Suni ayrışmalarla, gerginlik ve kutuplaşmalarla zaman kaybetmek yerine, yeniden büyük Türkiye’yi...

 

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Suni ayrışmalarla, gerginlik ve kutuplaşmalarla zaman kaybetmek yerine, yeniden büyük Türkiye’yi kuracak iradeyi ortaya koymalıyız.” dedi.

 

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı’nın İlçe divanı toplantısı önceki akşam ilçe binasında gerçekleştirildi. İlçe divan toplantısında bir konuşma yapan SP Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Birlik olunca neler yapabileceğimizin en anlamlı göstergesi ise Çanakkale zaferidir. 7 düvel, en kesif ordularıyla Çanakkale Boğazı’na dayandığında, belki güçlü toplarımız, güçlü donanmalarımız, güçlü silahlarımız yoktu. Ama sarsılmaz bir inancımız ve kardeşliğimiz vardı. İşte Çanakkale’yi geçilmez kılan da bu inanç ve kardeşlik idi. Bu vatan ecdadımızın canları pahasına koruyup bize teslim ettikleri kutsal bir emanettir. Hepimiz bu tarihi sorumluluk ve şuurla hareket etmek zorundayız. Suni ayrışmalarla, gerginlik ve kutuplaşmalarla zaman kaybetmek yerine, Yeniden Büyük Türkiye’yi kuracak iradeyi ortaya koymalıyız.” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.