SULTANORHANSPOR’UN EFE’Sİ VAR!

SULTANORHANSPOR’UN EFE’Sİ VAR!

Bölgesel Amatör lig kaçınılmaz olduSüper Amatör lig ekibimiz Sultanorhanspor transfer sezonunun bombasını patlattı. Temsilcimiz  Darıca Gençlerbirliği’nin...

Bölgesel Amatör lig kaçınılmaz oldu

Süper Amatör lig ekibimiz Sultanorhanspor transfer sezonunun bombasını patlattı. Temsilcimiz  Darıca Gençlerbirliği’nin eski yıldızı Emre Efe’yi kadrosuna katarak gücüne güç kattı.

 

BU SULTAN TUTULMAZ

 

Sultanorhanspor Gebzeli futbolseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Transfer döneminde durmak bilmeyen ve Gebze futboluna apayrı bir heyecan getiren turuncu beyazlı takım son olarak kadrosuna, uzun yıllar Darıca Gençlerbirliği forması giyen ve burada gösterdiği performansla Sivasspor, Malatyaspor ve Adana Demirspor gibi takımlara transfer olan süper yıldız Emre Efe’yi kadrosuna kattı. Temsilcimiz bu transferle Bölgesel Amatör ligi ne kadar çok istediğini bir kez daha gösterdi. 

Kadrosuna kattığı yıldızlarla adından söz ettiren ve futbolseverlerin ilgi odağı haline gelen Sultanorhanspor’un son bombası  Kocaeli gündemine oturdu. Bu transferle birlikte temsilcimiz Çınarlıspor’un kalecisi Ceyhun’u da kadrosuna kattı.

 

DEĞERİ BİLİNMELİ

 

Gebze futboluna büyük heyecan getiren Sultanorhanspor yönetimi Gebze adına bir şans olarak değerlendiriliyor. Gebze’yi başarılı bir şekilde temsil etmek ve en iyi Sultanorhanspor’u izletebilmek için gece gündüz çalışan yönetim doğru adımlar atarak Gebze’de şimdiden sempati duyulan bir takım olmayı başardı. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.