SULTANORHANSPOR'DA KOLEJ HAVASI YAŞANIYOR

SULTANORHANSPOR'DA KOLEJ HAVASI YAŞANIYOR

 Süper Amatör lig B grubunda zirvede yer alan Sultanorhanspor pazar günü sahasında oynayacağı Kartepe Belediyespor maçının hazırlıklarını Metin...

 

Süper Amatör lig B grubunda zirvede yer alan Sultanorhanspor pazar günü sahasında oynayacağı Kartepe Belediyespor maçının hazırlıklarını Metin Oktay stadında sürdürüyor.

NEŞE HAKİM

Sultanorhanspor'da tam bir kolej havası yaşanıyor. Teknik Direktör Özgür Demirtaş, yardımcı antrenör Ümit Şeker idaresinde çalışmalarını sürdüren Gebze temsilcisinde idmanlar oldukça neşeli geçiyor. Teknik kadro ve futbolcular arasındaki uyum ve takımdaşlık başarıdaki en önemli etken olarak görülüyor.

RAMAZAN RESMEN SULTANORHANSPOR'DA

Play-offlara kalmayı garantileyen ve kadrosuna 2 yada 3 nokta transfer yapmayı hedefleyen Sultanorhanspor bu doğrultuda ilk transferini Bölgesel Amatör ligden yaptı. Turuncu beyazlı ekip BAL 12.grup ekiplerinden Uzunköprüspor forması giyen kanat oyuncusu Ramazan Şafak'ı kadrosuna kattı. Her iki kanatta da görev yapabilen 20 yaşındaki futbolcu dün yapılan idmanda yerini aldı.

TAKIM RAMAZAN'A TAKILDI

İdmanlarını disiplin ve neşe içinde sürdüren Sultanorhanspor'lu futbolcuların takımın yeni transferi Ramazan'ın uyum sorununu çabuk atlatması  için genç futbolcuyla sık sık şakalaşarak takıma adapte olmasını sağlıyor.

 

RESİM ALTI: 5 Sultanorhanspor’un emektar yöneticileri Hakan Kalıntaş ve Dursun Güney takımı bir an olsun yalnız bırakıyor.

RESİM ALTI: 6 Futbolcular idmanda oldukça neşeli ve hırslı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.