SULTANORHANSPOR SAHAYA İNDİ

SULTANORHANSPOR SAHAYA İNDİ

Sezonu açan Sultanorhanspor radikal kararlar aldı. Süper Amatör lig temsilcimiz Sultanorhanspor dün Özgür Demirtaş idaresinde sezonun ilk idmanını...

Sezonu açan Sultanorhanspor radikal kararlar aldı.

 

Süper Amatör lig temsilcimiz Sultanorhanspor dün Özgür Demirtaş idaresinde sezonun ilk idmanını Metin Oktay stadında gerçekleştirdi. Denenmeye gelen futbolcularda birlikte takımın genç futbolcularından oluşan 12 kişilik grupla düz koşu yapan turuncu beyazlı ekip 1 hafta içinde ideale yakın kadroyu oluşturması bekleniyor.

ÜMİT ŞEKER YARDIMCI ANTRENÖR

Yeni sezonda genç ve dinamik bir kadroyla sezona giriş yapmayı hedefleyen Sultanorhanspor’da Özgür Demirtaş’ın yardımcılığını geçen sezon Altyapıyı çalıştıran Ümit Şeker’in yapacağı açıklandı. Genç çalıştırıcı ilk mesaisini dün yaparken hırslı ve istekli oluşu dikkatlerden kaçmadı.

ALTYAPIDA KÖKLÜ DEĞİŞİME GİDİLİYOR

Geçmiş yıllarda olduğu gibi dış transfere astronomik paralar ödemek istemeyen ve ekonomisinin büyük kısmını Altyapıya ayırmayı amaçlayan Sultanorhanspor kendi futbolcusunu kendisinin üreteceği bir sistem kurmayı planladığı öğrenilirken bölgenin başarılı antrenörü Özer Sıtkı Özcan’ın bu yapının içinde olması için görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

GEBZESPOR GERÇEĞİ VAR

Sultanorhanspor’un A takım bazında önüne büyük hedefler koymasının şimdilik doğru olmayacağını ifade eden Teknik Direktör Özgür Demirtaş takımın geniş çaplı bir yapılanmaya gitmesinin gerektiğini düşünüyorum. Bunun için buradayız. Sultanorhanspor yönetim kadrosu, şartları ve tesisleriyle diğer amatör kulüplere oranla daha avantajlı bir kulüp. Uzun vadeli doğru bir planlamayla Altyapıya yatırım yaparsak bunun karşılığını alırız. Sultanorhanspor konumu ve misyonu gereği bu süreçte bunu yapmalı. Bu kentte Gebzespor gibi büyük bir sivil toplum örgütü var. Önce Gebzespor 3.lige çıkmalı.

 

3 YADA 4 DENEYİMLİ İSİM OLACAK

Sultanorhanspor’un kesinlikle yarışmacı bir takım olacağını ifade eden Demirtaş deneyimli gençlerle birlikte 3 yada 4 tane ligi bilen kaliteli futbolcuları kadromuza katmayı düşünüyoruz.  Sultanorhanspor izleyenlerin mutlaka keyif alacağı bir takım olacak’ diye konuştu.






HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.