SULTANORHANSPOR SAHAYA İNDİ

SULTANORHANSPOR SAHAYA İNDİ

Sultanorhanspor sahaya indi. Takım idman sonrasında, iftar programından bütünleşti.Yaptığı müthiş transfer hamleleriyle Kocaeli Spor camiasının gündemine...

Sultanorhanspor sahaya indi. Takım idman sonrasında, iftar programından bütünleşti.

Yaptığı müthiş transfer hamleleriyle Kocaeli Spor camiasının gündemine oturan Sultanorhanspor önceki gün görücüye çıktı. Süper Amatör ligde şampiyon olup Bölgesel Amatör lige çıkmayı hedefleyen turuncu beyazlı takım, sezonun ilk idmanını Metin Oktay stadında gerçekleştirdi. Teknik Sorumlu Antrenör Ruhi Korkmaztürk ve yardımcı antrenör Ayhan Cankurtaran idaresinde gerçekleşen idmana kulüp yöneticileri de katıldı. Fuat Ayar, Serkan Özgenç, Harun Kaya, Nihat Ayvaz, Hakan Kalıntaş ve Dursun Güney idmanı yakından takip ederek takıma moral verdiler.

 

 

 

İMZA ŞOV

Yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Sultanorhanspor önceki anlaşmaya vardığı futbolcularla sözleşme imzaladı.

İrfan Ayar Başkanlığında ve yöneticilerinde hazır bulunduğu imza töreninde 9 futbolcuyla sözleşme imzalayarak şov yapan turuncu beyazlılar, profesyonel düzeyde bir program gerçekleştirdi.

 

BU İŞİ YÜREKTEN SAHİPLENMELİYİZ

Suıltanorhanspor Kulüp Başkanı İrfan Ayar “ Futbolculara hitaben bir konuşma yaparak, hepinizin kalitesini biliyoruz. Biz hedefleri olan bir kulübüz, bu anlayışla yola çıktık. Bizle birlikte olan herkes değerlidir. Bir an önce takım ruhunu yakalayıp, kağıt üzerinde güçlü görünen kadromuz asıl sahada da güçlü olmalı, biz bu noktada yönetim olarak üzerimize düşeni yapacağız, sizlerinde bu işi yürekten sahiplenmezi bekliyoruz” diye konuştu.

 

BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK

 

Sultanorhanspor Basın Sözcüsü Harun Kaya ise yaptığı konuşmada “Zorlu bir yolculuğa çıktıklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Amatör kulüp olduklarını fakat profesyonel yönetilen bir anlayışı benimsediklerini ifade eden Kaya, hedefimiz şampiyonluksa bunu oturtmamız gerekiyor. Aile ortamını sağlamamız birinci hedefimizdir. Burada bulunan herkes bizim için değerlidir. Sorunlarına koşarak gideriz. Çözmeye çalışırız. Fakat bizle yola çıkıp, yarı yolda bırakanlar, sorumsuz davrananlar da cezasını çeker. Bölgesel Amatör lige çıkmak için, bir bütün olmalıyız” diye konuştu 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.