SULTANORHANSPOR MİSYONU: ÖNCE FAİR PLAY

SULTANORHANSPOR MİSYONU: ÖNCE FAİR PLAY

Yıllar geçer, isimler değişir, skorlar değişir Sultanorhanspor çizgisi değişmez! Sporda şiddet her geçen hafta daha da tırmanıyor. 3 puan için...

Yıllar geçer, isimler değişir, skorlar değişir Sultanorhanspor çizgisi değişmez!

 

Sporda şiddet her geçen hafta daha da tırmanıyor. 3 puan için yöneticiler başta olmak üzere, taraftar ve futbolcular akıllara durgunluk verecek yollara başvuruyor. Özellikle bazı takımlar iç saha maçlarında rakip futbolcular ve hakemler üzerinde futbolun kaynaştırıcı felsefesine yakışmayan sözlü ve fiili hareketlerde bulunuyor. Bir çok yönetici de bu tarz olaylara çanak tutarak şiddetin üzerine körükle gidiyor.

SONUÇLAR DEĞİŞİR RAKİBE SAYGI DEĞİŞMEZ

Bu sezon Gebze takımlarından özellikle Sultanorhanspor bütün rakiplere aynı misafirperverlik anlayışını sergileyerek futbolun sadece futbol olmadığını gösterdi. Neredeyse iç saha maçlarının tamamında rakip takımlara baklava ikram ederek futbolun birleştirici ve kaynaştırıcı ruhuna katkıda bulunan Sultanorhanspor olumsuz skorlar alsa da bu çizgisinden asla ödün vermedi.Oyunun saha içinde kalması adına önemli bir misyon üstlenen ve hiçbir maçında taşkınlık çıkarmayan turuncu beyazlı ekip bu alanda yıllardır çizgisini bozmadan mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.