SULTAN’IN KOLTUK SEVDASI: 3-0

SULTAN’IN KOLTUK SEVDASI: 3-0

Sultanorhanspor Bekirdere deplasmanında şov yaptı. Grup şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı Süper Amatör lig B grubunun açık ara lideri olan Sultanorhanspor...

Sultanorhanspor Bekirdere deplasmanında şov yaptı. Grup şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı

 

Süper Amatör lig B grubunun açık ara lideri olan Sultanorhanspor grubun 7.haftasında Bekirderespor’u 3 golle geçerek puanını 19 yaptı.

Cephanelik stadında karşılaştığı rakibi karşısında ezici bir üstünlük sağlayan turuncu beyazlıları farka taşıyan golleri Serdar,  Uğur ve Giray kaydetti. İkinci yarıda sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan Sultanorhanspor seyir zevki yüksek maçı 3-0 kazanarak en yakın rakibine 6 puan fark attı ve  7.haftayı da zirvede kapattı.

 

PROFESYONEL MAÇLARA BU KADAR İLGİ YOK!

 

Tarihinin en güçlü futbolcu ve yönetim kadrosunu oluşturarak, Gebze’yi gururla temsil eden Sultanorhanspor adım adım grup şampiyonluğuna koşarken yöneticiler bir an olsun takımı yalnız bırakmıyor. Maç ayrımı yapmaksızın takımın her koşulda yanında olan Sultanorhanspor yönetimi profesyonel takımlarda olmayan birlik ve beraberliği sağlamış durumda. Her maçı ayrı bir heyecanla izleyen yönetim  Bekirdere deplasmanında da takımlarının yanında oldu. Başkan İrfan Ayar, yöneticiler Harun Kaya, Fuad Ayar, Serkan Özgenç, Hakan Kalıntaş, Nihat Ayvaz ve Dursun Güney karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.