SULTAN’A KAHYA’LIK SÖKMEZ: 2-0

SULTAN’A KAHYA’LIK SÖKMEZ: 2-0

  Sultanorhanspor tarihinin en başarılı dönemini yaşıyor.  Süper Amatör ligde 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik alan turuncu beyazlıların...

 

 

Sultanorhanspor tarihinin en başarılı dönemini yaşıyor.  Süper Amatör ligde 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik alan turuncu beyazlıların bileği bükülmüyor. Süper Amatör ligde saltanatı sürdüren turuncu beyazlılar adım adım grup şampiyonluğuna yürüyor.

 

TARİH YAZIYORLAR

 

Süper Amatör lig B grubunda mücadele eden Sultanorhanspor grup şampiyonluğuna dev bir adım daha attı. Temsilcimiz grubun güçlü rakiplerinden Alikahya Belediyespor’u da rahat geçerek 10 maçta 9.galibiyetini aldı.

Sultanorhanspor 10.haftada da en yakın rakibi Ali Kahya Belediyespor’u 2-0 yenerek grup şampiyonluğunu büyük ölçüde garantiledi.

BİR YILDIZ DOĞUYOR

 

Turuncu beyazlı takım rakibini Serdar ve Aytaç’ın golleriyle yıkıp geçti. Maç sonunda Sultanorhanspor’un soyunma odasındaki sevinci ve bütünleşmesi görülmeye değerdi. Bu sezon yönetim ve futbolcu kadrosunu baştan aşağı yenilen ve güçlü isimlerden oluşan bir kadro yapan Sultanorhanspor tarihinin en başarılı dönemini yaşıyor. 5 yıldır aralıksız mücadele ettiği süper Amatör ligde bu sezon çıktığı 10 maçtan sadece 1 beraberlik çıkarıp 9 maçtan zaferle ayrılmasını bilen Sultanorhanspor başarılı performansıyla Gebze’nin şimdiden gururu oldular. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.