Sultan Orhan’da güvenlik toplantısı

Sultan Orhan’da güvenlik toplantısı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında Sultanorhan Mahallesinde vatandaşla buluşma ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Sedat Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdürü Şakir Saldırıcı, SYDV Müdürü İpek Çulha, İlçe Sosyal Hzimetler Müdürü  Kadriye Aydemir, İlçe Tarım Müdürü Murat Taşdemir, İSU Müdürü Burak Kızılöz, İlçe Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Sultanorhan Mahalle Muhtarı Hüseyin Ayar ve Sultanorhan Mahallesi sakinleri katıldı. 
ÇÖZÜM BULMAK İÇİN 
  Mustafa Güler “ İçişleri Bakanlığımızca vatandaşla buluşma ve güvenlik toplantıları kapsamında Kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede, farklı bir mahallede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, iletemediğiniz sorunları dinlemek, çözüm bulmak için buradayız. Bu güzel Ramazan gününde buraya gelerek toplantımıza katılım sağladınız. Şimdiden toplantıya geldiğiniz için teşekkür ediyorum.”dedi.
 Mahalle sakinleri tarafından tarafından iletilen talepler ve sorunlar ilgili kurum müdürleri tarafından not alındı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.