Suçlu vatandaşmış!

Suçlu vatandaşmış!

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Çayırova D-100 üzerine kurduğu yaya köprüsünün yürüyen merdivenlerinin sürekli bozuk olmasıyla ilgili olarak...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Çayırova D-100 üzerine kurduğu yaya köprüsünün yürüyen merdivenlerinin sürekli bozuk olmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada suçlu yine vatandaş oldu. Yapılan açıklamada, yürüyen merdivenlerin çalışmamasını nedeni olarak merdivenlerde bulunan acil durum düğmelerine gerekli haller dışında basılması olduğunu belirtildi. 

Yürüyen merdivenlerde sürekli bozuk olmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, yaya köprüsünün daha verimli hizmet etmesi için yürüyen merdivenlerde bulunan acil durum düğmelerine gerekli haller dışında basılmaması, vatandaşların bu konuda duyarlı olmaları istendi. Acil durum düğmelerine basıldığında merdivenler durarak hizmet dışı kalıyor. Merdivenlerin tekrar açılması için özel anahtarıyla yeniden başlatılması gerekiyor. Bu sürede hizmet veremeyen yürüyen merdivenler özellikle yaşlı ve engelli vatandaşları mağdur ediyor.  

AÇILDIĞINDAN BERİ HİÇ ÇALIŞMADI Kİ

 

Konuyla ilgili olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya ilişkin vatandaşlar ise tepki göstererek, “Yaya üst geçit köprüsünün yürüyen merdivenleri açıldığından beri hiç çalışmadı. Merdivenlerin çalışmama konusunda için acil durum düğmesi bahanesi bularak bizleri suçlu ilan ettiler. Peki, buradan büyükşehir belediyesi yetkililerine sormak istiyoruz açıldığından beri hiç çalışmayan engelli asansörleri için nasıl bir açıklama yapacaklar acaba?” şeklinde görüş belirttiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.