Su Kayağı Türkiye şampiyonasının yapılacağı yer belli oldu

Su Kayağı Türkiye şampiyonasının yapılacağı yer belli oldu

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Kartepe’nin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Su Kayağı kulüplerarası ve bireysel Türkiye şampiyonası...

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Kartepe’nin tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Su Kayağı kulüplerarası ve bireysel Türkiye şampiyonası yarışmaları Sapanca gölünde Kartepe Belediyesi ile birlikte yapılacak

KARTEPE CAZİBE MERKEZİ

Denizyıldızları Spor Kulübü’nde Kartepe Belediyesi Başkan Danışmanı ve Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Levent Atalı Kartepe Belediyesi Başkan yardımcısı Abdullah Yılmaz ile bir araya gelen Denizyıldızları Spor Kulübü Başkanı ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Kocaeli İl temsilcisi Celal Kavaz, Kartepe’de yapılabilecek su sporları için ortak bir çalışma yaptı. Kartepe son yıllarda spor turizmi açısından spor kulüplerinin kamp yapmak için tercih ettiği, dört mevsim kış sporları, su sporları ve doğa sporlarının yapılabileceği cazibe merkezi haline geldi.

SAPANCA’DA SU KAYAĞI

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Kartepe’nin tanıtımına katkıda bulunmak ve 2018 yılı faaliyet programında yer alan Su Kayağı kulüplerarası ve bireysel Türkiye şampiyonası (tekne arkası) yarışmalarının Sapanca gölünde Kartepe Belediyesi ile birlikte yapılması konusunda anlaşmaya varıldı. Yapılacak olan şampiyona ile ilgili olarak tarih önümüzdeki günlerde açıklanacak.

KAVAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Denizyıldızları Spor Kulübü Başkanı ve Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Kocaeli İl temsilcisi Celal Kavaz yaptığı açıklamada “Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Başkanı Danışmanı ve Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Levent Atalı ve Kartepe Belediyesi Başkan yardımcısı Abdullah Yılmaz’a su sporlarına vermiş oldukları destekten dolayı Türkiye Sualtı Sporları ve şahsıma adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.