SPORDA BUNLAR KONUŞULUYOR

SPORDA BUNLAR KONUŞULUYOR

  DOĞRU SEÇİM Darıca Gençlerbirliği’nin deplasmanda aldığı Sakarya galibiyeti doğru taktik ve doğru kadro seçimlerinin ne kadar önemli...

 

 

DOĞRU SEÇİM

 

Darıca Gençlerbirliği’nin deplasmanda aldığı Sakarya galibiyeti doğru taktik ve doğru kadro seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Bu galibiyet bir çok kişi için dönüm noktası taşıdı. Sarı yeşilliler doğruyu da, yanlışı da kendi içinde çözebilecek bir yapıya sahip, başarısız sonuçların arkasından gelen özgüven kaybı sarı yeşillilerin geride kalan haftalarda en büyük handikabı oldu.

Sakarya galibiyeti yeni bir sayfayı açar mı? bilinmez ancak, inişli çıkışlı grafiklerin devam edeceği aşikar Darıca Gençlerbirliği için…

 

MENEKŞE TRAVMA!

 

Yıllardır biriken travmanın etkisinde yaşama mücadelesi veren Gebzespor’un sorunu sahada değil, saha dışında. Sorun; sahipsizlik ve ilgisizlikten başka bir şey değil, sindirilmiş bir camianın başarılı olma şansı ne yazık ki yok. Gönül ister ki Gebzespor eski şaşalı günlerine geri dönsün ancak bu yapı ve anlayışla imkansızın da ötesinde. Kulübe şuan hizmet eden kimsenin şevki kırılmasın, onların tümü kötü gün dostu, tarih zamanı geldiğinde onların samimi mücadelesini yazacak. Gerçeklerin altını çizmek, köklü değişim için çözüm noktasında fikir üretmek gerek. Bu ancak sporu seven bir Belediyecilik anlayışının önderlik etmesiyle olur. İmajı bozulmamış, futbolu bilen, çıkar değil hizmet için samimi isimlerin kollarını sıvası gerekiyor. Gebzespor’un Bölgesel Amatör ligde maç kazanması, yada kaybetmesi büyük bir kesim için artık, bir anlam ifade etmiyor.

 

 

ÖRNEK YÖNETİMİN ÖRNEK TAKIMI

 

Süper Amatör ligde oynadığı 7 maçın 6’sını kazanarak kadro kalitesiyle doğru orantılı bir yerde bulunan Sultanorhanspor takım içinde küçük sorunlar yaşasa da yoluna emin adımlarla ilerliyor.

Yönetim her maçta ciddi bir kadroyla takımın itici gücü oluyor. Sultanorhanspor’un her maçı coşkulu ve zevkli geçiyor.

Daha öncede altını çizdiğimiz gibi, Sultanorhanspor için önemli olan play-off süreci ve buradaki başarısıdır.

 

 

DİLOVASI’NA YAZIK OLUYOR

Dilovası Belediyespor deplasmanda Başaranspor’a yenilerek düşüşünü sürdürdü. Sezon başlarında ki coşkusundan birlik ve beraberliğinden uzak bir görüntü çizen Dilovası Belediyespor’un başarılı gidişatının altında yönetim zafiyeti yatıyor. Verilen sözlerin tutulmaması, oyalama taktiği takımın ikiye bölünmesine neden olunca çöküş kaçınılmaz oldu.

 

Takımın olumsuz gidişatına çözüm bulunamazsa play-offlar bile hayal olabilir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.