Sporcu yetişsin istiyoruz

Sporcu yetişsin istiyoruz

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Hürriyet, “İzmit’ten sporcular yetişsin istiyoruz” dedi.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Mithat Ağa, Başkan Yardımcısı Ertan Demirhan, Başkan Vekili Yalçın Gül,  Yönetim Kurulu Üyeleri Işıl Bozca, Mehmet Durukan, Ali Akbaş, Celal Güreşen ve Kemal Şekersoy da hazır bulundu.
BİZE NE DÜŞERSE YAPMAYA HAZIRIZ
Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Spor benim için önemli bir alan olduğu için belediyemizde Spor Birimi’ni aktif ettik. Spor biriminin başına da Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun içinde olan Mithat Ağa’yı getirdik. Hem sizinle olan dayanışmamız artsın hem de bu alanda yapılacak olan çalışmalarda daha doğru adımlar atalım istedik.  Biz, İzmit Belediyesi olarak,  İzmit’ten Kocaeli’nden sporcular yetişsin istiyoruz. Birlikte çalışmak ortaya güzel bir enerji çıkaracaktır” dedi.Başkan Hürriyet, “Kulüplerimizin ve sporcularımızın ihtiyacı noktasında bize düşen ne olursa el birliği ile yapmaya hazırız.  Sporda elde edilen başarılar o kentin başarılı olması demektir.  Kentin başarılı olması içinde her zaman çalışmaya hazırız. Özellikle spor alanında bize düşen ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.