SP'lilerden Dilovası turu

SP'lilerden Dilovası turu

 Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından başlatılan çalışma ile tüm il ve ilçeler ziyaret edilerek, teşkilat ve seçim çalışmalarını yerinde görmek...

 

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından başlatılan çalışma ile tüm il ve ilçeler ziyaret edilerek, teşkilat ve seçim çalışmalarını yerinde görmek için Dilovası'na gelen Genel İstişare Kurulu üyesi ve Ataşehir İlçe Başkanı Noğman Yüksel ve beraberindekiler Dilovası'n da nabız yokladı.

OLAN MAZLUM DİLOVALI'YA OLUYOR

Sabah saatlerinde Dilovası'na gelen Yüksel ve beraberindekiler Yörem Restaurant'ta ilçe yönetimi ile bir araya gelerek kahvaltı yaptılar. Kahvaltıda konuşan SP Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz, "Dilovası AK Parti iktidarı ile tam bir kaosa sürüklenmiştir. Dilovası sorunları azaltılması gerekirken her geçen gün daha da büyümektedir. Bizler sanayiye karşı değiliz. Ancak vahşi bir şekilde yapılanmasını süren sanayi Dilovası'nda hayatı olumsuz etkilemektedir. Bu vahşi yapılaşmaya malesef iktidar ses çıkartmamaktadır. Olan yine mazlum Dilovası halkına olmaktadır. AK Parti gelmeden önce verdiği taahhütlerin hiç birini yerine getirememeiştir. İZAYDAŞ'ı ve Kömürcüler OSB'yi bu halkın başına bela etmişlerdir. Biz SP olarak yola çıktık ve bunları halka anlatmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Dilovası en büyük hizmeti Milli görüş döneminde görmüştür. İnşallah yine Milli görüş ile en güzel hizmetleri almaya devam edecektir."dedi.

KOLLARI SIVADIK

 

Oğuz'un ardından konuşan Genel İstişare Kurulu üyesi ve Ataşehir İlçe Başkanı Noğman Yüksel "Milli görüş yine iktidar olacak ve bu ülkede güneş yeniden doğacaktır. Refah Partisi ile başlattığımız hizmet serüvenimize kaldığımız yerden devam etmek için seçim çalışmalarımıza başladık ve kolları sıvadık. Bugün burada da seçim çalışmaları ve halkımızın nabzını tutmak için buradayız."dedi. Yüksel konuşmasına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı demokratikleşme paketini eleştirerek devam etti. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.  Toplantının ardından heyet ve Dilovası İlçe Teşkilatı yönetimi esnaf ve STK'ları ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.