SP’li kadınlar, ‘Üzerimize düşeni yapmalıyız’

SP’li kadınlar, ‘Üzerimize düşeni yapmalıyız’

 Saadet Partisi Gebze ilçe Kadın Kolları Ağustos ayı ilçe divan toplantısına Mahalle yönetimlerinin yanı sıra çok sayıda hanım katıldı. Mahalle...

 

Saadet Partisi Gebze ilçe Kadın Kolları Ağustos ayı ilçe divan toplantısına Mahalle yönetimlerinin yanı sıra çok sayıda hanım katıldı. Mahalle ve birim başkanları raporlarının alınmasının ardından toplantı, ilçe kadın kolları başkanı Nesrin Özkan’ın konuşmasıyla başladı.

Bu toplantıların teşkilat bilincini artırıp, birlik ve beraberliği güçlendireceğini söyleyen Başkan Özkan, “Seçim sathına girdiğimiz şu günlerde çalışmalarımıza daha bir gayret ve azimle sarılacağız. Dünyanın dört bir yanında Müslümanlar kan ağlamakta ve artık bir kurtuluş beklemektedirler. Bizler saadet partisi  olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek zorundayız. İslam coğrafyasındaki zulümlerin bitmesi için Müslümanların bir araya gelip İslam birliğini kurması lazım" dedi. Özkan ayrıca, Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ında belirtmiş olduğu gibi, İslam dünyasının vicdanını kanatan Mısır ve Suriye’deki katliamların, cinayetlerin en büyük faydasının ise Müslümanların uyanmasına, akıllarını başlarına toplamasına vesile olduğunu belirterek, “Bugün hiçbir Müslüman Batıdan hayır geleceğini ummamaktadır. Kurtuluş reçetesinin kendi coğrafyasında ve insanında olduğunu idrak etmiş durumdadır” şeklinde değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.