SP’li gençlerden anlamlı destek

SP’li gençlerden anlamlı destek

Saadet Partisi (SP) Gebze Gençlik Kolları LÖSEV’in  farkındalık çalışmalarına destek verdi.  SP Gençlik Kolları Başkanı  Muhammed Türel, “Bugün başlayan Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık oluşturmak isteyen LÖSEV ’e bölge yönetim olarak sonuna kadar

2-179.jpg

Çocukluk çağındaki kanser vakalarının %35 ’ini Lösemi ’nin oluşturduğunu açıklayan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ‘nın “2 Kasım ‘da maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol” çağrısına Saadet Partisi Gebze Gençlik Kollarından destek geldi.

LÖSEV ’in çok önemli bir konuya farkındalık yaparak çağrı oluşturduğunu ifade eden Saadet Partisi Gebze Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Türel, “Bugün başlayan Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık oluşturmak isteyen LÖSEV ’e bölge yönetim olarak sonuna kadar destek veriyoruz. Çağımızın en büyük hastalığı olan Lösemi ‘nin toplum içinde daha bilinçli olması toplumumuzun bu konuda daha hassas olması için elimizden geleni yapacağız. Minik yüreklere destek olmak onlar böyle yanınızdayız mesaji vererek ellerinden tutmak istiyoruz. Sende maskeni tak sosyal medyada paylaş farkındalık yap. Paylaşımınızı @losev1998 ‘i etiketleyerek yapalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.