SP Gebze Erbakan’ı unutmadı

SP Gebze Erbakan’ı unutmadı

** Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, Milli Görüş lideri ve eski başbakan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yedinci yıldönümü vesilesiyle...

** Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı, Milli Görüş lideri ve eski başbakan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yedinci yıldönümü vesilesiyle bir konferans gerçekleştirdi.

Milli Görüş lideri ve eski başbakan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının yedinci yıldönümü vesilesiyle SP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından önceki akşam bir konferans gerçekleştirildi. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak Saadet Partisi YİK Üyesi Mustafa Kamalak katıldı. Konferansa Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Gebze ilçe başkanı Necati Korkmaz, Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Darıca ilçe başkanı Selim Çetinkaya, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Özdede ve ilçe yöneticileri, İYİ Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Fevzi Kurt ve ilçe yöneticileri, Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ERBAKAN’IN ÖĞRENCİLERİYİZ

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda hafız Üzeyir Çalışan’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam edildi. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından ilk olarak Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz bir konuşma yaparak, “Konferansımıza hepiniz hoş geldiniz. Biz son anlarında hastanede kalp kiriz geçirip doktorların konuşmasına izin vermediği halde cihat şuuru ile hareket eden, bu işin emekliliği emaneti sahibine teslim edince olur diyen bir liderin öğrencileriyiz.

HEDEFE VARMAK İÇİN KOŞTURACAĞIZ

Birçok İslam ülkesinde batının kötü kopyası var. Müslüman ülkelerde yaşananları görüyoruz. Bu düzen böyle devam edemez. Milli görüş bütün insanların umudur. Milli görüş zalimin karşısında mazlumun yanında olabilmektir. Erbakan hoca hiçbir zaman kutuplaştırmadı, hain olarak görmedi. Bütün insanlığın saadetini sağlamakla mükellef olduğumuzu belirtti. Açtığı yolda bizler hedefe varabilmek için koşturacağız.” dedi. Necati Korkmaz’ın ardından Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler konuşarak, “Erbakan hoca her zaman sanayi ve iş dünyasının öncülüğünü yapmıştır.

YÜZDE 70-80 OY ALIRDI

27 yaşında Türkiye’nin en genç doçenti olmuştur. 1960 yılında Ankara’daki sanayi konferansında otomobil fikrini ilk ortaya atan isimdir. Bu ülke için kim olursa olsun bir tuğla parçası koyanı rahmetle anıyoruz. Bu sancılı dönemi hayırlısı ile atlatacağız.” diye konuştu. Konferansta son olarak ise Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik Nurettin Çelik, “Erbakan hoca denildiği takdirde toplumun her kesiminde bir değer olan lider. Ülkenin umudu olabilecek bir lider. Hocamız bugün yaşasa Pazar günü seçim olsa yüzde 70-80 ile bu ülkeyi yönetecek pozisyona gelir diye düşünüyorum.” dedi.

AYNI GEMİNİN YOLCULARIYIZ

Yapılan konuşmaların ardından Saadet Partisi YİK Üyesi Mustafa Kamalak merhum Necmettin Erbakan ile ilgili bir konferans verdi. Merhum Necmettin Erbakan’ı rahmetle anarak konuşmasına başlayan Mustafa Kamalak, “Başta Afrin Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit düşen askerlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, aziz milletimizin başı sağ olsun. Saadet Partili olup okçular tepesini bırakmayan kardeşlerimi ayrıca teşekkür ediyorum. Hangi partiden olursa olun hepimiz kardeşleriz. Hepimiz bu milletin fertleri ve aynı geminin yolcularıyız.

ÇARE ADİL DÜZEN

Amacımız doğruyu bulmaktır. Bu ülkenin geleceğine doğru istikamet belirlemektir. En sıkıntılı günlerinde yanında oldum. Bütün insanlık için adil bir düzen yapmak amacımızdır. Adil bir düzen olmadığı için milyonlarca insan aç, yersiz yurtsuz, Akdeniz’in Ege’nin soğuk sularında binlerce insan can vermektedir. Çare adil bir düzen kurmaktır.” diye belirtti. 

 

Haber: Hanifi Surun



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.