“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır”

“Söz konusu vatansa gerisi teferruattır”

  ** 15 milletvekilinin CHP’den İYİ Parti’ye geçmesi ile ilgili olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve  İYİ Parti  ilçe...

 

 

** 15 milletvekilinin CHP’den İYİ Parti’ye geçmesi ile ilgili olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve  İYİ Parti  ilçe başkanı   Nusret Acur gazetemize açıklama yaptı. Her iki başkanda  ittifakın Türkiye’de demokrasinin önünü açacağını belirterek, “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır ”dediler.

 

 

CHP Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz yaptığı açıklamada şunları ifade etti, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak önemli bir karar aldık. Fatma Kaplan Hürriyetin de içinde bulunduğu15 milletvekili ile tarihi bir görev ve sorumluluk üstlendik ve partimizin verdiği görev çerçevesinde İYİ Partiye geçti. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır anlayışıyla demokrasiye kurulan kumpasa karşı zırh olma sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz ve karanlık günlerden el birliği ile çıkmak adına İYİ Partinin seçime girmesini sağlayacağız. Bu demokrasi tarihimiz de demokrasi dersidir. iyi partiye karşı takınılan tanrıda kınıyoruz İyi partinin seçimlere girebilmesinin önünü açıyoruz. Genel merkez Parti sözcümüzün açıklaması bizim de açıklamamızdır. Bu konudaki partinin açıklamalarını dikkatle takip etmenizi önemle rica ederim. “.

NUSRET ACUR, “CHP’YE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

İYİ  Parti Gebze ilçe başkanı Nusret Acur, CHP’nin dünya siyasetinde  örneği olmayan çok önemli bir adım  attığını belirterek, “CHP gerçekten de  ülkemizde demokrasinin önüne açacak çok önemli bir adım attı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.  Bu ittifak ülkemiz de  Cumhuriyetin ve demokrasinin  çok daha sağlam temeller üzerinde yoluna devam etmesini sağlayacaktır”dedi.

 

Haber:  Cengiz  Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.