“Soydaşlarımıza ezik diyenleri kınıyorum”

“Soydaşlarımıza ezik diyenleri kınıyorum”

CHP Kocaeli milletvekili adayı Fatma Kaplan Hürriyet, muhacırlara yönelik sözleri nedeniyle AKP’li milletvekili adayına tepki gösterdi. 

CHP  Kocaeli milletvekili adayı  Fatma Kaplan Hürriyet, muhacırlara yönelik sözleri nedeniyle  AKP’li milletvekili adayına tepki gösterdi. 

Hürriyet yaptığı açıklamada şunları ifade etti, “ Batı Trakya'dan göçen, göçmek zorunda kalan insanlarımızı “Kendilerini ifade edemeyen, ezik insanlar" diye dillendiren AKP Yalova Milletvekili Meliha Akyol, 16 yılın iktidar sarhoşluğu ile içindeki kini kusmuş, kendisini en çirkin şekilde ifade etmiştir.

Hangi amaçla milletvekili adayı olduğunu, kurduğu cümlelerle belli eden, insanlara tepeden bakan, nereden geldiklerini unutarak insanları hakir gören tehlikeli düşünceli bu insana denebilecek tek şey yazıklar olsun.

Savaştan, sömürülmekten, insanlık dışı muameleden kaçarak Batı Trakya’dan ellerinde sadece bir bavulla gelen, onurlu bir şekilde yaşayan soydaşlarımıza ‘ezik’ nitelemesi yapanları şiddetle kınıyorum.

Şuursuzluğu erdem, hakaret etmeyi fazilet sayan Meliha Akyol gibi insanlar konuştukça 80 milyon da AKP gerçeğini daha iyi görecektir. Utanmadan sıkılmadan ezik dedikleri insanların kendilerine nasıl bir ders vereceklerini de 24 Haziran'da göreceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.