“Sorunlarınız takipçisi olacağım”

“Sorunlarınız takipçisi olacağım”

 CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş ve beraberindekiler dün direnişte olan Feniş işçilerini ikinci kez ziyaret ettiler. Ziyarette bir konuşma yapan...

 

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş ve beraberindekiler dün direnişte olan Feniş işçilerini ikinci kez ziyaret ettiler. Ziyarette bir konuşma yapan Hurşit Güneş, “Sizlerin sorunlarının çözümü noktasında elimden geleni yapacağım” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş ve CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Gebze Belediyesi Başkan Aday Adayı Yüksel Genç, CHP Çayırova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Anaç ve partililer Feniş işçilerini ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak Çeklik-İş Sendikası Başkanı Şerafettin Koç bir konuşma yaparak yaşanan süreçle ilgili olarak bilgi verdi. işçilerin burk bir bayram geçirdiklerini ifade eden Koç, “Buradaki işçiler aileleriyle birlikte bu bayramı bir bayram olarak yaşayamadılar” şeklinde konuştu.

SANAYİ BAKANINA SESLENDİ

 

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş ise yaptığı konuşmada Feniş işçilerinin sorunuyla ilgili olarak TBMM’ye Sanayi Bakanının cevaplaması üzerine bir soru önergesi verdiğini belirten Güneş, “Bu fabrikanın biran önce tekrardan çalıştırılması gerekir. Bu fabrikada çalışan bu kadar işçinin haklarının verilmesi şarttır. Bu ilin milletvekili olup sanayi bakanı olan kişinin yaşanan bu sorun karşısında duyarsız olmaması gerekir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.