Sorunları ilk elden dinledi

Sorunları ilk elden dinledi

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Mesaisinin büyük bir bölümünü, halkın arasında ve onların sorunlarını...

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Mesaisinin büyük bir bölümünü, halkın arasında ve onların sorunlarını dinleyerek, mevcut sorunları yerinde tespit ve çözüm üreterek geçiren Başkan Köşker, Gebze Emlak Konut sakinlerine konuk oldu. Gebze’nin yeni modern toplu konut alanlarının yükseldiği Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Gebze Emlak Konut sitesi sakinleriyle düzenlenen toplantıda bir araya gelen Başkan Köşker, vatandaşı dinledi. 

TAŞ OCAKLARI KALKACAK 

“Gebze’miz artık 7/24 yaşayan bir şehir haline geldi” diyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kente kazandırılacak yeni projeler hakkında da site sakinlerini bilgilendirdi. Site sakinlerinin sorularını da cevaplandıran Başkan Köşker, bölgede var olan taş ocaklarının Kocaeli Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda kaldırılacağı bilgisini de vatandaşlarla paylaştı. Vatandaşların bölgede var olan kamyon trafiğine ilişkin şikâyetlerini de dinleyen Başkan Köşker, TIR ve hafriyat kamyonları için alternatif güzergâh çalışması başlattıklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.