Sönmez, GOSB’u anlattı

Sönmez, GOSB’u anlattı

25-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen, 7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı'nda (ICSG İstanbul 2019), “Akıllı Şehirlerde Sanayileşme Paneli”nde,

GOSB Bölge Müdürü Z. Nil Sönmez, Gebze Organize Sanayi Akıllı Bölgesini ve bu kapsamda geliştirilecek projeler ile GOSB’un teknolojik bir üretim üssü haline gelmesi hayalinin nasıl gerçeğe dönüştüğünü anlattı.

GOSB KULE

2014 yılında yapılan GOSB’un stratejik planın ana hedeflerinden birinin, “Gebze Organize Sanayi Akıllı Bölgesi” projesi çatısı altında bir çok proje gerçekleştirmek olduğunun altını çizen Sönmez, bu hedef doğrultusunda, tüm projeleri anlamlı hale getirecek olan Ekim 2017 itibariyle tamamlanan ve içinde bir de veri merkezi barındıran GOSB’un  vizyon projesi “GOSB KULE” teknoloji merkezi hakkında bilgi verdi.

GOSB, SANAYİCİYE DESTEK VERİYOR

GOSB’un gelecek dönem stratejilerini; akıllı bölge kavramına üretim tesislerinin de dahil edilmesi, bölge sınırları içinde en uç noktaya kadar dijitalleşmenin tamamlanması, OSB’nin sürdürülebilirliğinin sağlanması ve geleceğe hazırlanması ile GOSB sanayicilerinin rekabet gücünün artırılmasının desteklenmesi olarak sıralayan Sönmez; tüm bu projelerle sanayicilerin üretim süreçlerine dokunmak ve sanayicilere altyapı hizmeti vermenin ötesine geçmek istediklerini, her gün sanayicinin işini kolaylaştıracak ve onlara OSB içinde olmanın avantajlarını hissettirecek yeni projeler üretmek için çaba gösterdiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.