Son bölümde ödül oyununu kim kazandı?

Son bölümde ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 68. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler iletişim oyunu için yarışacaklar.TV8’nin heyecan dolu yarışma...

Survivor 68. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler iletişim oyunu için yarışacaklar.TV8’nin heyecan dolu yarışma programı Survivor’ın 68. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü için çok zor bir parkurda ter dökecek. Bakalım bu oyunu hangi takım kazanacak?

ÜNLÜLER İSYANDA

İletişim ödül oyunu öncesi Ünlüler adasında hüzün hakim… Ailelerine büyük bir özlem duyan Ünlüler, iletişim oyununu kazanıp bir an olsun özlem gidermek istiyorlar. Sema ise çocuğunu görmek için oldukça sabırsızlanıyor.

KİM ELENECEK?

Bu gece Berna, Gökhan, Sabriye ve Pınar arasından bir kişi yapılacak oylama sonrası adaya veda edecek. Sosyal medyada yapılan yorumlarda büyük bir olasılıkla Pınar’ın yarışmaya veda edebileceği konuşuluyor.

GÖNÜLLÜLER JUSTİN BIEBER KONSERİNDE

Dün akşam iki takım Justin Bieber ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Farklı bir şehirde konsere gitmek için canla kanla yarışan iki takımdan kazanan taraf Gönüllüler oldu. Gönüllüler konserde doyasıya eğlendi.

"Kaynak:Sözcü"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.