Sokaklar sıcak asfaltla kaplanıyor

Sokaklar sıcak asfaltla kaplanıyor

 Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmaların bir ayağı olan asfaltlama çalışmalarını Özgürlük...

 

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmaların bir ayağı olan asfaltlama çalışmalarını Özgürlük ve Atatürk Mahalleri’nde sürdürüyor. Yapımı tamamlanan 410 adet sokağın sayısını arttıran çalışma çerçevesinde Özgürlük Mahallesi’nde yeni sokaklara üstyapı kazandıran Çayırova Belediyesi sıcak asfalt kaplama ile sokaklara yeni görünüm katmaya devam ediyor.

YENİ SOKAKLAR HİZMETE AÇILIYOR

Özgürlük ve Atatürk Mahalleleri’nde devam eden çalışmalar neticesinde yeni sokakları hizmete alan Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yapımı devam eden sokakların tamamında sıcak asfalt kullanıyor. Yağmursuyu, doğalgaz, kanalizasyon, Telekom ve içme suyu hattı gibi altyapı yatırımları tamamlanmış olan sokaklara üstyapıda yenilik katan belediye, şu ana kadar üstyapıda tamamlanan 410 adet sokağa yeni sokaklar ekliyor. Özgürlük Mahallesi İstiklal İlk ve Ortaokulu çevresinden başlanılan asfaltlama çalışmaları bölgede hızlı bir şekilde devam ederken, aynı zamanda Atatürk Mahallesi’nde de çalışmalar gerçekleştiriliyor. Asfaltlama yapılan sokaklarda kaldırım çalışmasını sürdüren belediye, yeni sokakların Çayırova’ya kazandırılmasını sağlıyor.

AKBAŞ, ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

 

Yoğun bir tempo ile Çayırova’nın birçok noktasında aralıksız olarak sürdürülen üstyapı çalışmalarını yerinde değerlendiren Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, çalışma alanlarını aralıksız olarak takip ediyor. Özgürlük Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde görerek değerlendirmeler gerçekleştiren Akbaş, aynı zamanda mahalle sakinlerinin taleplerini de ilgi ile dinliyor. Sıcak asfalt uygulaması ile sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen başkan Akbaş, asfaltlama için hazırlanan sokaklarda da beraberindeki Fen İşleri Müdürü Mustafa Bölükbaşı ve mahalle sakinleri ile değerlendirmelerde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.