Sohbet havasında sahur buluşması

Sohbet havasında sahur buluşması

   Gebze bölgesi basın mensuplarıyla sahurda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sizin yıkıcı olmayan yapıcı eleştirileri...

  

 

Gebze bölgesi basın mensuplarıyla sahurda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sizin yıkıcı olmayan yapıcı eleştirileri sayesinde;  yapılan bir yanlış varsa düzelterek, hizmetlerimizde kalite çıtasını bir kat daha yükseklere taşıma gayesiyle hareket ediyoruz” dedi

SOHBET HAVASINDA TOPLANTI

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze bölge basınını sahurda ağırladı. Gebze bölgesinde yayın yapan gazete ve internet medya kurumlarında görevli basın mensupları, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e sahurda konuk oldu. Tarçın Bistro Restaurant’ta düzenlenen ve samimi bir sohbet havasında gerçekleştirilen sahur yemeğine ev sahibi Başkan Köşker’in yanı sıra başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, başkan danışmanı Şakir Bitmez ve belediye basın yayın çalışanları katıldı.

KAMU ADINA VE YARARINA DENETİM

Yemek öncesi Gebze’de devam çalışmalar ve belediye hizmetlerine ilişkin basın mensuplarıyla sohbet ederek, istişarede bulunan Başkan Köşker, kamuyu bilgilendirme görevi yürüten basın mensuplarının zor ve meşakkatli bir meslek grubunda çalıştıklarını söyledi. Köşker, “Bizim işimiz kentimizi daha modern yarınlara taşıyacak hizmetleri ve projeleri kazandırmak. Kamu yararına yayın yapan siz değerli gazeteci kardeşlerimiz hizmetlerimizin bir anlamda denetlenmesi yanlış olanların düzeltilmesi noktasında bizim gözümüz kulağımızsınız” dedi.

YIKICI DEĞİL YAPICI ELEŞTİRİ

 

Köşker ayrıca şunları söyledi: “Gebze’mizde değişimi başlattık. Göreve geldiğimiz günden bu yana gayemiz kentimiz daha yaşanabilir marka bir şehir haline getirmek. Bu yolda sizlerin de desteğiyle emin adımlarla ilerliyoruz. Katkılarınızdan ve desteklerinizden ötürü bir kez daha teşekkür ederim. Vatandaşımız doğru hizmet yolunda, kişilik haklarına saldırmadan yapılan eleştiriye her zaman kapımız açık. Sizin yıkıcı olmayan yapıcı eleştirileri sayesinde;  yapılan bir yanlış varsa düzelterek, hizmetlerimizde kalite çıtasını bir kat daha yükseklere taşıma gayesiyle hareket ediyoruz. Her geçen gün gücüne güç katan bölge basınımızın siz değerli mensuplarına bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.