“Soğan, patlıcan, domates üzerinden ülkemizi ters köşe yapmaya çalışıyorlar”

“Soğan, patlıcan, domates üzerinden ülkemizi ters köşe yapmaya çalışıyorlar”

Erdoğan "Her alanda potansiyelimize güvenerek attığımız adımlarla ekonomimizi güçlendirdik, oyunları bozarak geleceği aydınlattık. Bize işte bunun için duşman oldular" dedi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Kastamonu Kuzeykent Meydanı’da toplanan kalabalığa hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan meydanda yaptığı konuşmada 31 Mart seçimleri için AKP’ye oy istedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları;

  • Türkiye üzerindeki hesaplar dün neyse bugün de aynıdır. Türkiye güçlü olmaya sürekli ileri gitmeye mecburdur. 
  • Halka tepeden bakanların aksine demokrasiyi ileri taşıdık. Gurur, kibir olmayacak dedik.
  • Her alanda potansiyelimize güvenerek attığımız adımlarla ekonomimizi güçlendirdik, oyunları bozarak geleceği aydınlattık. Bize işte bunun için duşman oldular. Milletimizle birlik olduğumuz için bize düşman oldular. 
  • Tarihimize, medeniyetimize sahip çıkarak asırlardır bize dayatılan kalıpları yıktığımız için bize düşman oldular. Verdiğimiz mücadeleyi beka mücadelesi olarak değerlendiriyoruz. 2023 hedeflerimize sıkı sıkıya sahip çıkıyoruz. 
  • Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye saldıranların meselesi aslında Türkiye’dir.
  • AK Parti yatıyor kalkıyor halkımıza daha iyi hizmet nasıl veririz diye düşünüyor. 25 sağlık tesisini Kastamonu’ya kazandırdık. 
  • Sürekli engeller koyarak gelişmemizi engellemeye çalıştılar. Milletimiz kendi içinde bölündü, kavgaya tutuştu. 
  • Ekonomi silahını üzerimizden hjiç eksik etmediler. Cunta ile krizle tepemize bindiler. Bizmi 17 yıllık iktidarımız bunlarla mücadele ile geçti. Kur, faiz algı operasyonlarıyla insanımızı bunalttılar. Onlar bizi sıkıştırdıkça daha çok kenetlendik. Ülke olarak hedeflerimize ulaşma kararlılığımızı perçinledik. 
  • Bugüne kadar hiçbir meselede Türkiye’yi istedikleri gibi eğip bükemediler. Baktılar, kur, faiz, algıyla olmuyor ülkemizi patlıcan, domates, biber üzerinden ülkemizi ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Bu hamleyi boşa çıkardık mı? Şimdi artık çadırlar kuruldu. Şimdi temizlik ürünlerini de satmaya başlayacağız. Gıdada terör estirenlere gereken dersi vereceğiz, bakalım bundan sonra sırada ne var göreceğiz.”
  • Bugüne kadar hiçbir meselede Türkiye’yi istedikleri gibi eğip bükemediler. Baktılar, kur, faiz, algıyla olmuyor ülkemizi soğan, patlıcan, domates, biber üzerinden ülkemizi ters köşe yapmaya çalışıyorlar. Bu hamleyi boşa çıkardık mı? Şimdi artık çadırlar kuruldu. Şimdi temizlik ürünlerini de satmaya başlayacağız. Gıdada terör estirenlere gereken dersi vereceğiz, bakalım bundan sonra sırada ne var göreceğiz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Birgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.