Siyonizm’in peşini bırakın!

Siyonizm’in peşini bırakın!

  Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Gebze’de yaptığı konuşmada iktidara seslenerek; “Teröre destek veren ve İslam coğrafyasını...

 

 

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Gebze’de yaptığı konuşmada iktidara seslenerek; “Teröre destek veren ve İslam coğrafyasını karıştıran Siyonizm’in peşini bırakın” çağrısı yaptı.

 

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Gebze’de yaptığı konuşmada hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sert eleştirilerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD Başkanı Trump’ı ziyaretinde kendisine; “Birlikte çok şeyler yapacağız” dediğini hatırlatan Fatih Erbakan; “Bu söz öyle sıradan söylenmiş bir söz değildir ve asıl hedef büyük Ortadoğu projesidir” dedi. ABD Başkanı Trump’un isteği ile İslam ülkelerine çakma nato kurulmak istendiğini de söyleyen Fatih Erbakan; “Bu çakma natonun iki amacı vardır, biri İsrail’i korumak, ikincisi de İran’a karşı bir suni cephe oluşturarak savaş çıkarmaktır” dedi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın “Suriye’de bir savaş çıkartılırsa asil hedef Türkiye’dir” sözlerini de hatırlatan Fatih Erbakan, “O’nun söyledikleri on yıl sonra gerçek oluyor. Ortadoğu’da terörü yöneten bizzat Siyonizm’dir. IŞİD ve El Kaide’yi de ABD kurdu, şimdi de terör bahanesi ile istedikleri ülkelere saldırıyorlar” dedi. Bugün İslam ülkelerine uygulanan ambargonun en ağırı İsrail’e uygulanmalıdır. Siyonizm’le işbirliği yapan İslam ülkelerinin yöneticilerine de yazıklar olsun” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.